CHP’li başkanlar kampa giriyor

SİYASET 01.06.2021 - 00:51, Güncelleme: 01.06.2021 - 00:51
 

CHP’li başkanlar kampa giriyor

CHP’li belediye başkanları 18-20 Haziran’da Gaziantep’te buluşacak

haberimizvar.net CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te 18-20 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan çalıştayda belediye başkanlarını kampa alacak. Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılacak çalıştaya partili bütün belediye başkanları katılacak. Çalıştayda 18 Haziran Cuma günü Gaziantep’in ilçelerine, STK, dernek, meslek odalarına ziyarette bulunularak partinin yerel yönetim anlayışı anlatılacak. Kılıçdaroğlu, 19 Haziran Cumartesi günü çalıştayın açılış konuşmasını yapacak. 20 Haziran Pazar günü de sona erecek çalıştayda, CHP’li belediyelerin çalışmaları kamuoyuna anlatılacak. Yerel yönetimlerin iki yıllık çalışmalarının değerlendirileceği çalıştayda önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler masaya yatırılacak. Belediye başkanlarının sorunlarının da değerlendirileceği buluşmada, başkanlara tavsiyeler de bulunulacak. Gelecek dönemde hayata geçirilecek projelerin de ele alınacağı çalıştayda yerel yönetimlerin performansı gözden geçirilecek.
CHP’li belediye başkanları 18-20 Haziran’da Gaziantep’te buluşacak

haberimizvar.net

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te 18-20 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan çalıştayda belediye başkanlarını kampa alacak. Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılacak çalıştaya partili bütün belediye başkanları katılacak.

Çalıştayda 18 Haziran Cuma günü Gaziantep’in ilçelerine, STK, dernek, meslek odalarına ziyarette bulunularak partinin yerel yönetim anlayışı anlatılacak. Kılıçdaroğlu, 19 Haziran Cumartesi günü çalıştayın açılış konuşmasını yapacak. 20 Haziran Pazar günü de sona erecek çalıştayda, CHP’li belediyelerin çalışmaları kamuoyuna anlatılacak. Yerel yönetimlerin iki yıllık çalışmalarının değerlendirileceği çalıştayda önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler masaya yatırılacak. Belediye başkanlarının sorunlarının da değerlendirileceği buluşmada, başkanlara tavsiyeler de bulunulacak. Gelecek dönemde hayata geçirilecek projelerin de ele alınacağı çalıştayda yerel yönetimlerin performansı gözden geçirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.