CHP'li başkanlar mal varlıklarını asacak

SİYASET 22.02.2024 - 11:27, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:27
 

CHP'li başkanlar mal varlıklarını asacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin ertesi günü 1 Nisan'da belediye başkanlarının mal varlıklarını belediye binalarının girişine asacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı televizyon programında 31 Mart yerel seçimlerinden hemen sonra CHP'li belediye başkanlarının mal varlıklarını belediye binasının girişine asacaklarını söyledi. Şeffaf ve dürüst yöneticilik adına yeni bir uygulama başlattıklarını belirten Özel, 1 Nisan günü seçilen tüm CHP'li belediye başkanlarının belediye binalarının girişine mal varlıklarını asacaklarını vurguladı. Bu konunun bizzat takipçisi olacağını söyleyen Özel, örnek olarak da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı göstererek, Yavaş'ın seçildiği ilk gün tüm mal varlığını açıkladığına dikkat çekti. CHP Genel Başkanı Özgün Özel'in 1 Nisan çağrısına 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin kazanmaları haline Antalya'da CHP'li başkanların tavrının ne olacağı merakla bekleniyor.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin ertesi günü 1 Nisan'da belediye başkanlarının mal varlıklarını belediye binalarının girişine asacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı televizyon programında 31 Mart yerel seçimlerinden hemen sonra CHP'li belediye başkanlarının mal varlıklarını belediye binasının girişine asacaklarını söyledi. Şeffaf ve dürüst yöneticilik adına yeni bir uygulama başlattıklarını belirten Özel, 1 Nisan günü seçilen tüm CHP'li belediye başkanlarının belediye binalarının girişine mal varlıklarını asacaklarını vurguladı. Bu konunun bizzat takipçisi olacağını söyleyen Özel, örnek olarak da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı göstererek, Yavaş'ın seçildiği ilk gün tüm mal varlığını açıkladığına dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Özgün Özel'in 1 Nisan çağrısına 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin kazanmaları haline Antalya'da CHP'li başkanların tavrının ne olacağı merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.