CHP'li Erkek: Ben de adayım

SİYASET 13.11.2023 - 17:41, Güncelleme: 13.11.2023 - 17:41
 

CHP'li Erkek: Ben de adayım

CHP önceki dönem Çanakkale milletvekili olan Av. Muharrem Erkek, İl Başkanlığı’nı ziyaretinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ilk kez kendi ağzından açıkladı.

haberimizvar.net- CHP önceki dönem Çanakkale milletvekili olan Av. Muharrem Erkek, İl Başkanlığı’nı ziyaretinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ilk kez kendi ağzından açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan,  geçmiş dönem Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Muharrem Erkek CHP Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret etti. Erkek ve Güneşhan CHP İl Yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Bir soru üzerine Muharrem Erkek yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına aday olduğunu ilk kez kendi ağzından açıklarken, “Buradaki bulunan herkes ile yol arkadaşıyız. İl başkanımız görevi gereği bütün adaylara eşit mesafede duracaktır. Ben de adayım. Zaten aday olduğumu kamuoyu ve Çanakkaleliler de biliyor. Büyük bir olasılıkla merkez Yönetim Kurulu’nda bugün yerel seçimlere ilişkin takvim açıklanacak. CHP daha adaylık başvuru tarihlerini belirlemedi. Ama bu akşam ya da yarın başvuru tarihlerinin tarihi açıklanır diye düşünüyorum. Açıklanan tarihler içinde partimizin yetkili organlarına başvurularımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.  
CHP önceki dönem Çanakkale milletvekili olan Av. Muharrem Erkek, İl Başkanlığı’nı ziyaretinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ilk kez kendi ağzından açıkladı.

haberimizvar.net-  CHP önceki dönem Çanakkale milletvekili olan Av. Muharrem Erkek, İl Başkanlığı’nı ziyaretinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ilk kez kendi ağzından açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan,  geçmiş dönem Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Muharrem Erkek CHP Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret etti. Erkek ve Güneşhan CHP İl Yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Bir soru üzerine Muharrem Erkek yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına aday olduğunu ilk kez kendi ağzından açıklarken, “Buradaki bulunan herkes ile yol arkadaşıyız. İl başkanımız görevi gereği bütün adaylara eşit mesafede duracaktır. Ben de adayım. Zaten aday olduğumu kamuoyu ve Çanakkaleliler de biliyor. Büyük bir olasılıkla merkez Yönetim Kurulu’nda bugün yerel seçimlere ilişkin takvim açıklanacak. CHP daha adaylık başvuru tarihlerini belirlemedi. Ama bu akşam ya da yarın başvuru tarihlerinin tarihi açıklanır diye düşünüyorum. Açıklanan tarihler içinde partimizin yetkili organlarına başvurularımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.