CHP'li gençler sahada

SİYASET 08.12.2022 - 09:52, Güncelleme: 08.12.2022 - 09:52
 

CHP'li gençler sahada

CHP Kepez İlçe Örgütü, saha çalışmalarına hız verdi.

haberimizvar.net- Bu kapsamda her gün ilçenin farklı mahallelerini ziyeret İlçe Başkanı Önder Kurnaz ile gençlik kolları, ilk kez oy kullanacak vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda CHP Kepez'in son durağı Gülveren Mahallesi oldu. Saha çalışmasına İl Başkanı Nuri Cengiz de katıldı. Burada ilk kez oy kullanacak gençleri dinleyen Önder Kurnaz, "Gençlik Kollarımızla birlikte ilk kez oy kullanacak gençlere ulaşarak, 'Güç sende senin Elinde'  dedik. Projelerimizi anlattık, onlara hediyelerini verdik. Saha çalışmasından dolayı gençlik kollarına ve bize destek veren İl Başkanımız Nuri Cengiz'e teşekkür ediyorum." dedi.   CENGİZ: AKP ÜLKEYİ BİTİRDİ Cengiz ise şunları söyledi: "Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok. Ekonomi bitti, işsizlik hat safhada, gençlerin umudu yok. Gençler Türkiye'de gelecek göremedikleri için yurt dışına gidiyor. Böyle bir ortamda ilk kez oy kullanacak gençler bir araya gelerek kendimizi, projelerimizi ve iktidara geldiğimizde yapacaklarımızı anlattık. Onların beklentilerini dinledik. Evet, sorunlar çok ama çözüm de CHP'den geçiyor. Sadece gençlerimizi değil, emeklimizi, öğrencimizi, işçimizi, memurumuzu yani tüm halkımızı Türkiye'nin yeniden yaşanabilir bir ülke olacağına inandırmamız gerekiyor" 
CHP Kepez İlçe Örgütü, saha çalışmalarına hız verdi.

haberimizvar.net- Bu kapsamda her gün ilçenin farklı mahallelerini ziyeret İlçe Başkanı Önder Kurnaz ile gençlik kolları, ilk kez oy kullanacak vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda CHP Kepez'in son durağı Gülveren Mahallesi oldu. Saha çalışmasına İl Başkanı Nuri Cengiz de katıldı. Burada ilk kez oy kullanacak gençleri dinleyen Önder Kurnaz, "Gençlik Kollarımızla birlikte ilk kez oy kullanacak gençlere ulaşarak, 'Güç sende senin Elinde'  dedik. Projelerimizi anlattık, onlara hediyelerini verdik. Saha çalışmasından dolayı gençlik kollarına ve bize destek veren İl Başkanımız Nuri Cengiz'e teşekkür ediyorum." dedi.  

CENGİZ: AKP ÜLKEYİ BİTİRDİ

Cengiz ise şunları söyledi: "Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok. Ekonomi bitti, işsizlik hat safhada, gençlerin umudu yok. Gençler Türkiye'de gelecek göremedikleri için yurt dışına gidiyor. Böyle bir ortamda ilk kez oy kullanacak gençler bir araya gelerek kendimizi, projelerimizi ve iktidara geldiğimizde yapacaklarımızı anlattık. Onların beklentilerini dinledik. Evet, sorunlar çok ama çözüm de CHP'den geçiyor. Sadece gençlerimizi değil, emeklimizi, öğrencimizi, işçimizi, memurumuzu yani tüm halkımızı Türkiye'nin yeniden yaşanabilir bir ülke olacağına inandırmamız gerekiyor" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.