CHP'li gençlerden Migros emekçilerine destek

EKONOMİ 11.02.2022 - 17:33, Güncelleme: 11.02.2022 - 17:33
 

CHP'li gençlerden Migros emekçilerine destek

CHP Konyaaltı Gençlik Kolları, grev yapan Migros çalışanlarına destek verdi

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Gençlik Kolları, grev yapan Migros çalışanlarına destek verdi. Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere, Yüzde 8 zam teklifine karşı direnişe geçen Migros işçileri gözaltına alındı. Direnişlerinin sonucunda mutlaka kazanacaklarına gönülden inandığımız Migros İşçilerini yürekten selamlıyoruz. Artan hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı ve çalışma koşullarında ki onlarca zorluğa karşı haklı taleplerini dile getirmek adına iş bırakma eylemi düzenleyen işçiler,işten atıldıklarını bir mesajla öğrendiler. Döktüğü alın terinin karşılığını alabilmek adına mücadele veren Migros İşçilerinin yalnız olmadıklarını belirtiyor, haklı taleplerini tekrardan yinelemek istiyoruz. Saat Ücretlerine 4 TL zam yapılsın. Prim ödemeleri yasal güvenceye alınsın. İşçi sağlığı ve iş güvenliği önlemleri alınsın. Öte yandan işten haksızca çıkarılan 250 arkadaşımız işlerine geri alınsın. Zor koşullar altında emeğinin karşılığını almak için saatlerce çalışan Migros işçilerinin bu taleplerinin yerine getirilmesini ve sefalet zammının işçilerin talebi doğrultusunda düzeltilmesini buradan Migros yönetimine duyuruyoruz. Ayrıca diğer kurye emekçilerinin, kargo işçilerinin ve alın teri için direnen tüm işçileri dayanışma ruhuyla selamlıyoruz"
CHP Konyaaltı Gençlik Kolları, grev yapan Migros çalışanlarına destek verdi

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Gençlik Kolları, grev yapan Migros çalışanlarına destek verdi. Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere, Yüzde 8 zam teklifine karşı direnişe geçen Migros işçileri gözaltına alındı. Direnişlerinin sonucunda mutlaka kazanacaklarına gönülden inandığımız Migros İşçilerini yürekten selamlıyoruz. Artan hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı ve çalışma koşullarında ki onlarca zorluğa karşı haklı taleplerini dile getirmek adına iş bırakma eylemi düzenleyen işçiler,işten atıldıklarını bir mesajla öğrendiler. Döktüğü alın terinin karşılığını alabilmek adına mücadele veren Migros İşçilerinin yalnız olmadıklarını belirtiyor, haklı taleplerini tekrardan yinelemek istiyoruz.
Saat Ücretlerine 4 TL zam yapılsın.
Prim ödemeleri yasal güvenceye alınsın.
İşçi sağlığı ve iş güvenliği önlemleri alınsın.

Öte yandan işten haksızca çıkarılan 250 arkadaşımız işlerine geri alınsın. Zor koşullar altında emeğinin karşılığını almak için saatlerce çalışan Migros işçilerinin bu taleplerinin yerine getirilmesini ve sefalet zammının işçilerin talebi doğrultusunda düzeltilmesini buradan Migros yönetimine duyuruyoruz. Ayrıca diğer kurye emekçilerinin, kargo işçilerinin ve alın teri için direnen tüm işçileri dayanışma ruhuyla selamlıyoruz"


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.