CHP'li Ölmez'den AKP'li Tütüncü'ye 'Vatandaşın ekmeğiyle oynamayın'

SİYASET 15.09.2023 - 15:31, Güncelleme: 15.09.2023 - 15:31
 

CHP'li Ölmez'den AKP'li Tütüncü'ye 'Vatandaşın ekmeğiyle oynamayın'

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, AKP'li Kepez Belediyesi'nde Başkan Tütüncü'nün talimatı ile bir ay önce temizlik personeli olarak işe alınan depremzede Mehmet Kamçı'nın bir ay sonra yaşının bahane gösterilerek işten çıkarılmasına sert tepki gösterdi. Ölmez, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye seslenerek "Vatandaşlarımızın ekmeğiyle oynamayın" dedi.

haberimizvar.net- 6 Şubat Depreminde oğlunu, gelinini çok sayıda akrabasını kaybeden Kahramanmaraş’tan Kepez İlçesi’nde kiralık ev tutarak ayakta kalma mücadelesi verdiğini ve zor günler geçirdiğini söyleyen Mehmet Kamçı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile görüştüğünü ve görüşmesinin sonucunda Kepez Belediyesi’ne temizlik personeli olarak alındığını anlattı. Ancak yaşı bahane edilerek bir ay sonra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla işten çıkarıldığını anlatan Kamçı, ekmeğiyle oynadıklarından dert yandı. Durumu öğrenen CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye çağrıda bulunarak,’’ Vatandaşların ekmeği ile oynamayın’’ dedi. SAYIN TÜTÜNCÜ,’’DALGA MI GEÇİYORSUN?’’ 6 Şubat’ta yaşanan büyük depremde hayatını kurtarmış çoğu depremzedenin Antalya’ya özellikle de Kepez İlçesi’ne geldiğini söyleyen Ölmez,’’ Depremzede vatandaşlarımız ayakta kalma mücadelesi veriyor. Kepez İlçesi’nde ikamet eden depremzede Mehmet Kamçı amcamız Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile görüşmüş ve görüşmesinin sonucunda da Kepez Belediyesi Temizlik işlerine alınmıştır. Bir ay gibi kısa süre çalışan Mehmet Kamçı amcamız Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatı ile yaşı bahane gösterilerek işten çıkarılmıştır. Depremde mağdur olmuş Mehmet Kamçı amcamız Kepez İlçemiz’de ayakta kalma mücadelesi veriyor. Sayın Tütüncü’ye soruyoruz. Hem belediyeye alıp hem de bir ay sonra dalga geçer gibi işten çıkarmak bir belediye başkanına yakışıyor mu? Devlete ait kurumun bir belediye Başkanının kendi isteğine göre kullanması ne kadar doğru? Ne yazık ki Kepez Belediyesi’nde yaşanan bu olay bizleri derinden üzmüştür.  Sosyal belediyecilik anlayışla yönetilmeyen belediyelerde bu tür olaylar yaşanıyor. Mehmet Kamçı amcamız yardım değil iş istemiştir. Mehmet Kamçı amcamıza Konyaaltı Belediyesi sahip çıkarak iş vermiştir. Sosyal belediyecilik anlayışı da bunu gerektirir. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e Mehmet Kamçı amcamıza sahip çıktığı için teşekkür ederim’’ dedi.  
CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, AKP'li Kepez Belediyesi'nde Başkan Tütüncü'nün talimatı ile bir ay önce temizlik personeli olarak işe alınan depremzede Mehmet Kamçı'nın bir ay sonra yaşının bahane gösterilerek işten çıkarılmasına sert tepki gösterdi. Ölmez, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye seslenerek "Vatandaşlarımızın ekmeğiyle oynamayın" dedi.

haberimizvar.net- 6 Şubat Depreminde oğlunu, gelinini çok sayıda akrabasını kaybeden Kahramanmaraş’tan Kepez İlçesi’nde kiralık ev tutarak ayakta kalma mücadelesi verdiğini ve zor günler geçirdiğini söyleyen Mehmet Kamçı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile görüştüğünü ve görüşmesinin sonucunda Kepez Belediyesi’ne temizlik personeli olarak alındığını anlattı. Ancak yaşı bahane edilerek bir ay sonra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla işten çıkarıldığını anlatan Kamçı, ekmeğiyle oynadıklarından dert yandı. Durumu öğrenen CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye çağrıda bulunarak,’’ Vatandaşların ekmeği ile oynamayın’’ dedi.

SAYIN TÜTÜNCÜ,’’DALGA MI GEÇİYORSUN?’’

6 Şubat’ta yaşanan büyük depremde hayatını kurtarmış çoğu depremzedenin Antalya’ya özellikle de Kepez İlçesi’ne geldiğini söyleyen Ölmez,’’ Depremzede vatandaşlarımız ayakta kalma mücadelesi veriyor. Kepez İlçesi’nde ikamet eden depremzede Mehmet Kamçı amcamız Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile görüşmüş ve görüşmesinin sonucunda da Kepez Belediyesi Temizlik işlerine alınmıştır. Bir ay gibi kısa süre çalışan Mehmet Kamçı amcamız Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatı ile yaşı bahane gösterilerek işten çıkarılmıştır. Depremde mağdur olmuş Mehmet Kamçı amcamız Kepez İlçemiz’de ayakta kalma mücadelesi veriyor. Sayın Tütüncü’ye soruyoruz. Hem belediyeye alıp hem de bir ay sonra dalga geçer gibi işten çıkarmak bir belediye başkanına yakışıyor mu? Devlete ait kurumun bir belediye Başkanının kendi isteğine göre kullanması ne kadar doğru? Ne yazık ki Kepez Belediyesi’nde yaşanan bu olay bizleri derinden üzmüştür.  Sosyal belediyecilik anlayışla yönetilmeyen belediyelerde bu tür olaylar yaşanıyor. Mehmet Kamçı amcamız yardım değil iş istemiştir. Mehmet Kamçı amcamıza Konyaaltı Belediyesi sahip çıkarak iş vermiştir. Sosyal belediyecilik anlayışı da bunu gerektirir. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e Mehmet Kamçı amcamıza sahip çıktığı için teşekkür ederim’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.