CHP’li Servet Yıldız’ın mücahitleri

GÜNDEM 25.11.2019 - 17:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’li Servet Yıldız’ın mücahitleri

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu isimler sosyal medyada teşekkür kampanyası başlattı. İlçe kongresi öncesinde Yıldız’a teşekkür edenlerden Mücahit Sönmez’in sıkı bir Muhsin Yazıcıoğlu yanlısı olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu personel sosyal medya üzerinden teşekkür kampanyası başlattı. Teşekkür kampanyasının ilçe kongresi öncesine denk gelmesi, CHP kulislerinde seçim yatırımı ve iş vaadiyle siyaset yorumlarına neden oldu. İlçe kongresi öncesinde yeniden başkan adayı olacağını açıklayan ve hazırladığı ‘beyaz liste’lerle Kepez’de delege çıkartma mücadelesi veren Yıldız’ın işe soktuğu personel arasında CHP’yle ilgisi olmayan ilginç kimliklere de rastlandı.   SERVET YILDIZ BBP’LİYİ İŞE SOKMUŞ Bunlardan biri de Mücahit Sönmez… Sosyal medya hesabında, “CHP Kepez ilçe başkanımız Servet Yıldız’ın desteği ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında işe başlamış bulunmaktayım. Sayın başkanıma desteğinden dolayı hürmetlerimi ve saygılarımı sunarım” diyen Sönmez’in geçmişte yaptığı Muhsin Yazıcıoğlu paylaşımları ise dikkat çekici. Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucusu Yazıcıoğlu’nun Hac fotoğrafını paylaşan Mücahit Sönmez’in “Rahmet ve minnetle anıyoruz koca Reis” ifadeleri hangi siyasi görüşü taşıdığına da kanıt niteliğinde.
CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu isimler sosyal medyada teşekkür kampanyası başlattı. İlçe kongresi öncesinde Yıldız’a teşekkür edenlerden Mücahit Sönmez’in sıkı bir Muhsin Yazıcıoğlu yanlısı olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu personel sosyal medya üzerinden teşekkür kampanyası başlattı. Teşekkür kampanyasının ilçe kongresi öncesine denk gelmesi, CHP kulislerinde seçim yatırımı ve iş vaadiyle siyaset yorumlarına neden oldu. İlçe kongresi öncesinde yeniden başkan adayı olacağını açıklayan ve hazırladığı ‘beyaz liste’lerle Kepez’de delege çıkartma mücadelesi veren Yıldız’ın işe soktuğu personel arasında CHP’yle ilgisi olmayan ilginç kimliklere de rastlandı.

 

SERVET YILDIZ BBP’LİYİ İŞE SOKMUŞ

Bunlardan biri de Mücahit Sönmez… Sosyal medya hesabında, “CHP Kepez ilçe başkanımız Servet Yıldız’ın desteği ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında işe başlamış bulunmaktayım. Sayın başkanıma desteğinden dolayı hürmetlerimi ve saygılarımı sunarım” diyen Sönmez’in geçmişte yaptığı Muhsin Yazıcıoğlu paylaşımları ise dikkat çekici. Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucusu Yazıcıoğlu’nun Hac fotoğrafını paylaşan Mücahit Sönmez’in “Rahmet ve minnetle anıyoruz koca Reis” ifadeleri hangi siyasi görüşü taşıdığına da kanıt niteliğinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.