CHP’nin acı günü

YAŞAM 21.05.2021 - 20:16, Güncelleme: 21.05.2021 - 20:16
 

CHP’nin acı günü

CHP Büyükşehir ve İbradı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yörükoğlu vefat etti.

HABERİMİZVAR.NET  CHP Antalya Büyükşehir ve İbradı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yörükoğlu vefat etti. Sekiz aydır kanser tedavisi gören ve son 15 gündür Medical Park Hastanesi’nde yoğun bakımda olan Mehmet Yörükoğlu bugün öğleden sonra hayata gözlerini yumdu. Yörükoğlu’nun cenazesinin yarın İbradı’da öğle namazını takiben kaldırılacağı belirtildi. 
CHP Büyükşehir ve İbradı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yörükoğlu vefat etti.

HABERİMİZVAR.NET 

CHP Antalya Büyükşehir ve İbradı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yörükoğlu vefat etti. Sekiz aydır kanser tedavisi gören ve son 15 gündür Medical Park Hastanesi’nde yoğun bakımda olan Mehmet Yörükoğlu bugün öğleden sonra hayata gözlerini yumdu. Yörükoğlu’nun cenazesinin yarın İbradı’da öğle namazını takiben kaldırılacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.