CHP’nin çınarları söz verdi: İktidarı görmeden ölmek istemiyoruz!

SİYASET 20.11.2022 - 14:21, Güncelleme: 20.11.2022 - 14:25
 

CHP’nin çınarları söz verdi: İktidarı görmeden ölmek istemiyoruz!

80 öncesi CHP Gençlik Kolları yöneticileri, Recep Durmasür’ün organizasyonunu yaptığı “Geçmişimiz ve anılarımız, onurumuzdur. Dün de, bugün de yarında!” buluşmasına katılan eski parti yöneticileri, ‘İktidarı görmeden ölmek istemiyoruz!’ dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’da milletvekilliği, belediye başkanlığı, 80 öncesi parti yöneticiliği, gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulunmuş CHP’liler Lalezar Restaurant’ta bir araya geldi. Eski gençlik kolları yöneticisi ‘Gerilla’ lakaplı Recep Durmasür’ün önderliğinde gerçekleşen “Geçmişimiz ve anılarımız, onurumuzdur. Dün de, bugün de yarında!” adı verilen geceye CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı, Çetin Osman Budak, eski milletvekili Tuncay Ercenk, eski belediye başkanları Selahattin Tonguç, Bekir Kumbul, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, eski il başkanları Ahmet Kumbul, Nusret Bayar, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Gecenin yapıldığı salona giren davetliler, duvarlarda partide emeği geçen ve yaşamını yitiren emektarların fotoğraflarını karanfillerle süslenmiş şekilde görmesi duygu dolu anlar yaşattı. “50 yıl anısını…” adlı belgesel gösterim de parti emektarları tarafından ayakta alkışlandı. Günün anlam ve öneminin anlatıldığı, anıların yad edildiği gecede konuşma yapan 80’lik çınarlar, tecrübelerini anlattıktan sonra salonda bulunanlara ‘İktidarı görmeden ölmek istemiyoruz!” cümlesini söyleyince gecenin en duygusal anları yaşandı. Gözyaşlarına hakim olamayanlar darbe günlerinden, partide yapılan örgütlenmelerden söz ederek, geçmişi günümüze taşıdı. Davete katılan herkese teşekkür eden Durmasür, yaşamını yitiren parti yöneticilerin anısına yeniden buluşmak üzere herkesten söz aldı.    
80 öncesi CHP Gençlik Kolları yöneticileri, Recep Durmasür’ün organizasyonunu yaptığı “Geçmişimiz ve anılarımız, onurumuzdur. Dün de, bugün de yarında!” buluşmasına katılan eski parti yöneticileri, ‘İktidarı görmeden ölmek istemiyoruz!’ dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’da milletvekilliği, belediye başkanlığı, 80 öncesi parti yöneticiliği, gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulunmuş CHP’liler Lalezar Restaurant’ta bir araya geldi.

Eski gençlik kolları yöneticisi ‘Gerilla’ lakaplı Recep Durmasür’ün önderliğinde gerçekleşen “Geçmişimiz ve anılarımız, onurumuzdur. Dün de, bugün de yarında!” adı verilen geceye CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı, Çetin Osman Budak, eski milletvekili Tuncay Ercenk, eski belediye başkanları Selahattin Tonguç, Bekir Kumbul, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, eski il başkanları Ahmet Kumbul, Nusret Bayar, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Gecenin yapıldığı salona giren davetliler, duvarlarda partide emeği geçen ve yaşamını yitiren emektarların fotoğraflarını karanfillerle süslenmiş şekilde görmesi duygu dolu anlar yaşattı. “50 yıl anısını…” adlı belgesel gösterim de parti emektarları tarafından ayakta alkışlandı.

Günün anlam ve öneminin anlatıldığı, anıların yad edildiği gecede konuşma yapan 80’lik çınarlar, tecrübelerini anlattıktan sonra salonda bulunanlara ‘İktidarı görmeden ölmek istemiyoruz!” cümlesini söyleyince gecenin en duygusal anları yaşandı. Gözyaşlarına hakim olamayanlar darbe günlerinden, partide yapılan örgütlenmelerden söz ederek, geçmişi günümüze taşıdı. Davete katılan herkese teşekkür eden Durmasür, yaşamını yitiren parti yöneticilerin anısına yeniden buluşmak üzere herkesten söz aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.