CHP’nin kalbine AKP militanları atandı

SİYASET 22.08.2019 - 16:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’nin kalbine AKP militanları atandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, CHP’li belediyelerin sosyal medya ekiplerinin oluşturduğu Sosyal Belediyeler Ağı’na (SOBA) 3 AKP trolünü görevlendirmesi ortalığı karıştırdı. Trol oldukları tespit edilen bu 3 atama yüzünden SOBA projesi durduruldu

haberimizvar.net Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerin oluşturduğu Sosyal Belediyeler Ağı (SOBA), Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden atanan 3 AKP’li çalışan yüzünden durduruldu. CHP’li belediyelerin sosyal medya stratejilerinin belirlendiği ve ‘partinin kalbi’ olarak görülen internet ağına Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde, Menderes Türel’in sosyal medya ekibinde yer alan ve AKP trollüğü yapan Murat Demirtaş, Seçil Gören ve Nehar Balin atandı. Bu kişilerin AKP militanı oldukları tespit edilince SOBA projesi bir süreliğine donduruldu. AKP TROLLÜĞÜ YAPIYORLARDI 31 Mart seçimlerinden sonra CHP’ye geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu 3 personeli daha önceki sosyal medya paylaşımlarını silseler de, AKP’de görev aldıkları ve başta CHP olmak üzere muhalif bütün partilere karşı karalama kampanyası yürüttükleri belgelendi. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeğeni Cemil Böcek’in bu ekiple çalışmaya devam etmesi üzerine, ülke genelindeki bütün CHP’li belediyelerin sosyal medya ekipleri aralarında yazışmayı, paylaşım yapmayı, bilgi alışverişini durdurdu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, CHP’li belediyelerin sosyal medya ekiplerinin oluşturduğu Sosyal Belediyeler Ağı’na (SOBA) 3 AKP trolünü görevlendirmesi ortalığı karıştırdı. Trol oldukları tespit edilen bu 3 atama yüzünden SOBA projesi durduruldu

haberimizvar.net Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerin oluşturduğu Sosyal Belediyeler Ağı (SOBA), Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden atanan 3 AKP’li çalışan yüzünden durduruldu. CHP’li belediyelerin sosyal medya stratejilerinin belirlendiği ve ‘partinin kalbi’ olarak görülen internet ağına Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde, Menderes Türel’in sosyal medya ekibinde yer alan ve AKP trollüğü yapan Murat Demirtaş, Seçil Gören ve Nehar Balin atandı. Bu kişilerin AKP militanı oldukları tespit edilince SOBA projesi bir süreliğine donduruldu.

AKP TROLLÜĞÜ YAPIYORLARDI

31 Mart seçimlerinden sonra CHP’ye geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu 3 personeli daha önceki sosyal medya paylaşımlarını silseler de, AKP’de görev aldıkları ve başta CHP olmak üzere muhalif bütün partilere karşı karalama kampanyası yürüttükleri belgelendi. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeğeni Cemil Böcek’in bu ekiple çalışmaya devam etmesi üzerine, ülke genelindeki bütün CHP’li belediyelerin sosyal medya ekipleri aralarında yazışmayı, paylaşım yapmayı, bilgi alışverişini durdurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.