CHP’nin mutfağında pişirildi!

SİYASET 23.11.2019 - 14:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’nin mutfağında pişirildi!

Rahmi Turan’ın Erdoğan’la görüşen CHP’li olarak ismini vermesi üzerine açıklamalar yapan Muharrem İnce, Turan’a ‘kalemşor’, kaynağını da ‘saray soytarısı’ dedi. İnce bu operasyonun CHP’nin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini de iddia etti

haberimizvar.net Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, kendisine bilgi veren kaynağının Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğünü iddia ettiği o ismin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. İnce de, bu gelişme üzerine konuyla ilgili sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalar yaptı. İnce yaptığı ilk açıklamada, “O kişi ben değilim. Eğer benim görüştüğüme dair bir belge varsa kendimi Taksim’de yakarım” dedi. İnce bu açıklamanın ardından yaptığı bir diğer açıklamada yargı yoluna başvuracağını dile getirmişti. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan İnce, yaptığı son açıklamada ise zehir zemberek ifadeler kullandı.   ‘İLK GÜNDEN TAHMİN ETMİŞTİM’   Söz konusu iddiaların merkezine oturacağını daha ilk günden tahmin ettiğini belirten İnce, CHP Genel Merkezi’ni de suçladı. İnce, “Daha ilk günden Rahmi Turan’ın dile getirdiği iddiaların merkezine benim adımın oturtulacağını bana gelen bilgiler doğrultusunda tahmin etmiştim. Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkez’in mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım” açıklamasında bulundu.   ‘KAYNAK BİR SARAY SOYTARISI’ Yapılanları, ‘parti için muhalefete şerefsizce bir saldırı’ olarak tanımlayan İnce, “İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu bana, benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik şerefsizce bir saldırıdır. Bu şerefsiz, onurdan insanlıktan nasip alamamış kalemşorla ve kaynağım dediği saray soytarısıyla mutlaka yargı önünde hesaplaşacağız. Bu iş elbette sadece yargıyla sınırlı kalmayacaktır. Siyaseten bu operasyonun parçası olan ve Cumhurbaşkanlığı seçim akşamından bu yana şahsıma yönelik kampanya yürütenlerle de hesaplaşmamız kamuoyunun huzurunda devam edecektir” şeklinde konuştu.   ‘CHP BU KONUYU GEÇİŞTİREMEZ’ CHP yönetiminin konuyla ilgili adım atması gerektiğini de dile getiren İnce, “Şundan herkes emin olsun ki kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Ben kendimin ne olduğunu biliyorum. Madem ismimi ortaya attınız elinizdeki belgeleri de tüm Türkiye ile paylaşmanızı bekliyorum. Bu konu artık benim için siyasi bir konu olmanın çok ötesine geçmiş bulunmaktadır. CHP yönetimi bu saatten sonra konuyu geçiştiremez. Bu konuyla ilgili benim üzerimden mutlaka bir disiplin soruşturmasını da başlatmalıdır. Ya da taraf olarak konuyu yargıya taşıyıp kendi duruşunu göstermelidir” diyerek sözlerini noktaladı.   RAHMİ TURAN NELER YAZMIŞTI? Sözcü yazarı Rahmi Turan, “Beştepe’de Erdoğan’la görüşen CHP’li” başlıklı yazısında, bir CHP’linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan’ın ismi gizli olan CHP’liye ‘genel başkan olması gerektiğini söyledi’ iddiasında da bulundu. Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi.        
Rahmi Turan’ın Erdoğan’la görüşen CHP’li olarak ismini vermesi üzerine açıklamalar yapan Muharrem İnce, Turan’a ‘kalemşor’, kaynağını da ‘saray soytarısı’ dedi. İnce bu operasyonun CHP’nin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini de iddia etti

haberimizvar.net Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, kendisine bilgi veren kaynağının Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğünü iddia ettiği o ismin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. İnce de, bu gelişme üzerine konuyla ilgili sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalar yaptı. İnce yaptığı ilk açıklamada, “O kişi ben değilim. Eğer benim görüştüğüme dair bir belge varsa kendimi Taksim’de yakarım” dedi. İnce bu açıklamanın ardından yaptığı bir diğer açıklamada yargı yoluna başvuracağını dile getirmişti. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan İnce, yaptığı son açıklamada ise zehir zemberek ifadeler kullandı.

 

‘İLK GÜNDEN TAHMİN ETMİŞTİM’

 

Söz konusu iddiaların merkezine oturacağını daha ilk günden tahmin ettiğini belirten İnce, CHP Genel Merkezi’ni de suçladı. İnce, “Daha ilk günden Rahmi Turan’ın dile getirdiği iddiaların merkezine benim adımın oturtulacağını bana gelen bilgiler doğrultusunda tahmin etmiştim. Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkez’in mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım” açıklamasında bulundu.

 

‘KAYNAK BİR SARAY SOYTARISI’

Yapılanları, ‘parti için muhalefete şerefsizce bir saldırı’ olarak tanımlayan İnce, “İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu bana, benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik şerefsizce bir saldırıdır. Bu şerefsiz, onurdan insanlıktan nasip alamamış kalemşorla ve kaynağım dediği saray soytarısıyla mutlaka yargı önünde hesaplaşacağız. Bu iş elbette sadece yargıyla sınırlı kalmayacaktır. Siyaseten bu operasyonun parçası olan ve Cumhurbaşkanlığı seçim akşamından bu yana şahsıma yönelik kampanya yürütenlerle de hesaplaşmamız kamuoyunun huzurunda devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

‘CHP BU KONUYU GEÇİŞTİREMEZ’

CHP yönetiminin konuyla ilgili adım atması gerektiğini de dile getiren İnce, “Şundan herkes emin olsun ki kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Ben kendimin ne olduğunu biliyorum. Madem ismimi ortaya attınız elinizdeki belgeleri de tüm Türkiye ile paylaşmanızı bekliyorum. Bu konu artık benim için siyasi bir konu olmanın çok ötesine geçmiş bulunmaktadır. CHP yönetimi bu saatten sonra konuyu geçiştiremez. Bu konuyla ilgili benim üzerimden mutlaka bir disiplin soruşturmasını da başlatmalıdır. Ya da taraf olarak konuyu yargıya taşıyıp kendi duruşunu göstermelidir” diyerek sözlerini noktaladı.

 

RAHMİ TURAN NELER YAZMIŞTI?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, “Beştepe’de Erdoğan’la görüşen CHP’li” başlıklı yazısında, bir CHP’linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan’ın ismi gizli olan CHP’liye ‘genel başkan olması gerektiğini söyledi’ iddiasında da bulundu. Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.