CHP’ye ‘beni değil onu aday yapın’ teklifi

KULİS 24.01.2024 - 13:04, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:37
 

CHP’ye ‘beni değil onu aday yapın’ teklifi

CHP’de gözler Cuma günü gerçekleşecek MYK ve PM toplantısına çevrildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı başta olmak üzere aralarında Demre’nin de bulunduğu 4 ilçe belediye başkan adayının da açıklanması bekleniyor.

haberimizvar.net- KULİS HABER- 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Demre Belediye Başkanı seçilen Avukat Okan Kocakaya, milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmiş yerine belediye meclis üyesi Gülsüm Cengiz seçilmişti. Kocakaya, aday gösterilmeyince partisinden istifa etmişti. Mevcut Başkan Gülsüm Cengiz’in CHP tarafından yeniden aday gösterilmesi beklenirken sürpriz gelişme yaşandı.  ANKARA’YA GİTTİ Gülsüm Cengiz’in önce Okan Kocakaya’yı yeniden aday olması için ikna ettiği ardından da soluğu CHP Genel Merkezi’nde aldığı öğrenildi. Demre’yi AKP’ye kaptırmama adına Ankara’da parti kurmaylarıyla görüşen Cengiz’in, “Demre’de seçimi almamız lazım. Beni değil, onu aday yapın.“  teklifinde bulunduğu öğrenildi. CHP’nin Kocakaya teklifine sıcak baktığı ise gelen bilgiler arasında yerini aldı.
CHP’de gözler Cuma günü gerçekleşecek MYK ve PM toplantısına çevrildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı başta olmak üzere aralarında Demre’nin de bulunduğu 4 ilçe belediye başkan adayının da açıklanması bekleniyor.

haberimizvar.net- KULİS HABER- 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Demre Belediye Başkanı seçilen Avukat Okan Kocakaya, milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmiş yerine belediye meclis üyesi Gülsüm Cengiz seçilmişti. Kocakaya, aday gösterilmeyince partisinden istifa etmişti. Mevcut Başkan Gülsüm Cengiz’in CHP tarafından yeniden aday gösterilmesi beklenirken sürpriz gelişme yaşandı. 


ANKARA’YA GİTTİ
Gülsüm Cengiz’in önce Okan Kocakaya’yı yeniden aday olması için ikna ettiği ardından da soluğu CHP Genel Merkezi’nde aldığı öğrenildi. Demre’yi AKP’ye kaptırmama adına Ankara’da parti kurmaylarıyla görüşen Cengiz’in, “Demre’de seçimi almamız lazım. Beni değil, onu aday yapın.“  teklifinde bulunduğu öğrenildi. CHP’nin Kocakaya teklifine sıcak baktığı ise gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.