CHP'ye katılıyorlar

SİYASET 19.02.2024 - 15:24, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:28
 

CHP'ye katılıyorlar

Ak Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Rüştü Peker ile MÜSİAD Antalya Başkanı Ali Akçay'ın kardeşi Emin Akçay'ın CHP'ye geçeceği ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. Ak Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Rüştü Peker ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Başkanı Ali Akçay'ın kardeşi Emin Akçay'ın CHP'ye katılacakları bildiriliyor. Ak Parti'den Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olan, önceki seçimde de Ak Parti Milletvekili Adayı olan Rüştü Peker'in Ak Parti'nin Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer'in kendisine işbirliği çağrısında bulunmadığı için tepkili olduğu, CHP'ye katılarak Kepez'den belediye meclis üyesi olmayı hedeflediği kulislerde konuşuluyor.  Siyaset kulislerinde CHP'ye katılacağı iddia edilen ve Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinen MÜSİAD'ın Antalya Başkanı Ali Akçay'ın kardeşi Emin Akçay'ın da Peker gibi CHP'den Kepez Belediye Meclis üyesi adayı olmak istediği ileri sürülüyor.
Ak Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Rüştü Peker ile MÜSİAD Antalya Başkanı Ali Akçay'ın kardeşi Emin Akçay'ın CHP'ye geçeceği ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. Ak Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Rüştü Peker ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Başkanı Ali Akçay'ın kardeşi Emin Akçay'ın CHP'ye katılacakları bildiriliyor. Ak Parti'den Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olan, önceki seçimde de Ak Parti Milletvekili Adayı olan Rüştü Peker'in Ak Parti'nin Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer'in kendisine işbirliği çağrısında bulunmadığı için tepkili olduğu, CHP'ye katılarak Kepez'den belediye meclis üyesi olmayı hedeflediği kulislerde konuşuluyor. 

Siyaset kulislerinde CHP'ye katılacağı iddia edilen ve Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinen MÜSİAD'ın Antalya Başkanı Ali Akçay'ın kardeşi Emin Akçay'ın da Peker gibi CHP'den Kepez Belediye Meclis üyesi adayı olmak istediği ileri sürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.