CHP'yi Kepez'de iktidar yapacağız

SİYASET 28.11.2023 - 15:23, Güncelleme: 28.11.2023 - 15:23
 

CHP'yi Kepez'de iktidar yapacağız

CHP Kepez belediye başkan aday adaylığını miting gibi bir toplantı ile açıklayan Mesut Kocagöz, "Kepez'de 30 yıldır iktidar olamayan Cumhuriyet Halk Partisi'ni bu seçimde iktidar yapmaya, Kepez Belediyesi'ne altı oklu bayrağı dikmeye söz veriyorum" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez belediye başkan adayı Mesut Kocagöz'ün aday adaylığı açıklaması yoğun katılımla miting havasına geçti. CHP Kepez İlçe binasında aday adaylığını açıklayan ve başvurusunu yapan Kocagöz, "Kepez'de 30 yıldır iktidar olamayan Cumhuriyet Halk Partisi'ni bu seçimde iktidar yapmaya, Kepez Belediyesi'ne altı oklu bayrağı dikmeye söz veriyorum" dedi. Konuşmasında, "Aramızda örgütümüze çok emek vermiş il başkan yardımcılarımız, önceki dönem ilçe başkanlarımız, kadın kolları başkanımız ve çok gurur duyduğum gençlik kollarımız ile hepsi birbirinden kıymetli muhtarlarımız var ve siz ailem ve kıymetlim Kepezliler bugün burada olmanız bana güç verdi, şeref verdi hepinize teşekkür ediyorum" dedi. "10 yıl Kepez belediye başkan yardımcısı, 10 yıl Kepez ve Büyükşehir belediye meclisi üyesi olarak Kepez'e hizmet ettim. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na vekaleten hem Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni temsil ettim, hem de Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'ni yönettim" diyen Mesut Kocagöz, şunları söyledi: "ANET'te yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdür olarak halkımıza halk et, halk süt, halk su gibi birçok hizmetleri yapma fırsatını buldum. Bu fırsata sağlayan başta Muhittin Böcek başkanımıza ve CHP İl Başkanımız Nail Kamacı olmak üzere tüm örgütüme teşekkürü borç bilirim"  YOKLUĞU, YOKSULLUĞU YOK ETMEK İÇİN YOLA ÇIKACAĞIZ Mesut Kocagöz, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetin 100'ün yılında ülkenin yedi bölgesinden insanların yaşadığı Kepez'e belediye başkan adayı olmak istediğini vurgulayarak, şunları söyledi: "Ben belediyeciliği öğrenmeye değil, 20 yıllık belediye birikimimi uygulamak için adayım. Kepez belediye başkan adaylığı için yola çıkıyoruz. Eğer örgütümüz -Tribünden in artık, sahaya çık, adayımız sensin-derse işte o zaman yola çıkacağız. 650 bin vatandaşıma eşit hizmet götürmek için yola çıkacağız. Yokluğu, yoksulluğu yok etmek için yola çıkacağız. Aklın ve halkın yöneteceği bir anlayışla yola çıkacağız. Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımla ve farklı partilere gönül vermiş ortak noktaları sevgi ve merhamet olan Kepez gönüllüleri ile yola çıkacağız. Çok farklı kültürlerden insanımızın olduğu Kepez'i barışın, huzurun ve her kültürün kendini özgürce ifade edebileceği bir memleket için yola çıkacağız."
CHP Kepez belediye başkan aday adaylığını miting gibi bir toplantı ile açıklayan Mesut Kocagöz, "Kepez'de 30 yıldır iktidar olamayan Cumhuriyet Halk Partisi'ni bu seçimde iktidar yapmaya, Kepez Belediyesi'ne altı oklu bayrağı dikmeye söz veriyorum" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez belediye başkan adayı Mesut Kocagöz'ün aday adaylığı açıklaması yoğun katılımla miting havasına geçti. CHP Kepez İlçe binasında aday adaylığını açıklayan ve başvurusunu yapan Kocagöz, "Kepez'de 30 yıldır iktidar olamayan Cumhuriyet Halk Partisi'ni bu seçimde iktidar yapmaya, Kepez Belediyesi'ne altı oklu bayrağı dikmeye söz veriyorum" dedi.

Konuşmasında, "Aramızda örgütümüze çok emek vermiş il başkan yardımcılarımız, önceki dönem ilçe başkanlarımız, kadın kolları başkanımız ve çok gurur duyduğum gençlik kollarımız ile hepsi birbirinden kıymetli muhtarlarımız var ve siz ailem ve kıymetlim Kepezliler bugün burada olmanız bana güç verdi, şeref verdi hepinize teşekkür ediyorum" dedi. "10 yıl Kepez belediye başkan yardımcısı, 10 yıl Kepez ve Büyükşehir belediye meclisi üyesi olarak Kepez'e hizmet ettim. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na vekaleten hem Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni temsil ettim, hem de Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'ni yönettim" diyen Mesut Kocagöz, şunları söyledi:

"ANET'te yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdür olarak halkımıza halk et, halk süt, halk su gibi birçok hizmetleri yapma fırsatını buldum. Bu fırsata sağlayan başta Muhittin Böcek başkanımıza ve CHP İl Başkanımız Nail Kamacı olmak üzere tüm örgütüme teşekkürü borç bilirim" 

YOKLUĞU, YOKSULLUĞU YOK ETMEK İÇİN YOLA ÇIKACAĞIZ

Mesut Kocagöz, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetin 100'ün yılında ülkenin yedi bölgesinden insanların yaşadığı Kepez'e belediye başkan adayı olmak istediğini vurgulayarak, şunları söyledi: "Ben belediyeciliği öğrenmeye değil, 20 yıllık belediye birikimimi uygulamak için adayım. Kepez belediye başkan adaylığı için yola çıkıyoruz. Eğer örgütümüz -Tribünden in artık, sahaya çık, adayımız sensin-derse işte o zaman yola çıkacağız. 650 bin vatandaşıma eşit hizmet götürmek için yola çıkacağız. Yokluğu, yoksulluğu yok etmek için yola çıkacağız. Aklın ve halkın yöneteceği bir anlayışla yola çıkacağız. Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımla ve farklı partilere gönül vermiş ortak noktaları sevgi ve merhamet olan Kepez gönüllüleri ile yola çıkacağız. Çok farklı kültürlerden insanımızın olduğu Kepez'i barışın, huzurun ve her kültürün kendini özgürce ifade edebileceği bir memleket için yola çıkacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.