Cip, bomba gibi patladı, o anlar kameraya yansıdı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2023 - 13:51, Güncelleme: 23.12.2023 - 13:57
 

Cip, bomba gibi patladı, o anlar kameraya yansıdı

Antalya’da kavşak sisteminde biranda alev alan otomobilin patladığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 09.30 sırasında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi Altınova Kavşağından dönüş yapan bir otomobilde çıktı. Otomobilden alevlerin yükseldiğini gören sürücü kavşak içinde aracını bırakıp hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbarla adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Her yeri yanmayan başlayan araç bir süre sonra bomba gibi patladı. Patlama anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen otomobil hurdaya döndü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.  
Antalya’da kavşak sisteminde biranda alev alan otomobilin patladığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 09.30 sırasında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi Altınova Kavşağından dönüş yapan bir otomobilde çıktı. Otomobilden alevlerin yükseldiğini gören sürücü kavşak içinde aracını bırakıp hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbarla adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Her yeri yanmayan başlayan araç bir süre sonra bomba gibi patladı. Patlama anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen otomobil hurdaya döndü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.