Çirkin saldırıya tepkiler sürüyor

GÜNDEM 01.11.2020 - 14:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Çirkin saldırıya tepkiler sürüyor

www.haberimizvar.net’in ofisine yapılan saldırıya tepkiler devam ediyor. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, saldırıyı kınarken, olayın faillerinin biran evvel yakalanmasını istedi. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık da suçluların er geç ortaya çıkarılacağını söyledi.

haberimizvar.net-CHP İl Başkanı Nusret Bayar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün öğle saatlerinde haberimizvar.net ofisine biri kar maskeli 3 kişi tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Adeta baskın yaparak tehditler savuran kimliği belirsiz saldırganlar, basın emekçilerine gözdağı vermek istemişlerdir. Fakat bilinmelidir ki; özgür basın, baskılar ve zorbalıklarla susturulamayacak, basın emekçileri ucuz tehditlerle kalemlerini eğip bükmeyeceklerdir! Olayın faillerinin bir an önce yakalanarak yargı önünde hesap vermelerini temenni ediyorum. Yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, doğruların arkasında dimdik duran özgür basın emekçilerinin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.   BALIK: YANINIZDAYIZ Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık da konuyla ilgili haberimizin altına yaptığı yorumda, “Özgür basına yapılan her türlü saldırıyı kınıyorum. Bir haber sitesine saldırı yaparak gerçeklerden kaçamazsınız. Suçlular er geç ortaya çıkacaktır. Başta Ebru hanım ve tüm çalışanlara geçmiş olsun. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.  
www.haberimizvar.net’in ofisine yapılan saldırıya tepkiler devam ediyor. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, saldırıyı kınarken, olayın faillerinin biran evvel yakalanmasını istedi. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık da suçluların er geç ortaya çıkarılacağını söyledi.

haberimizvar.net-CHP İl Başkanı Nusret Bayar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün öğle saatlerinde haberimizvar.net ofisine biri kar maskeli 3 kişi tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Adeta baskın yaparak tehditler savuran kimliği belirsiz saldırganlar, basın emekçilerine gözdağı vermek istemişlerdir. Fakat bilinmelidir ki; özgür basın, baskılar ve zorbalıklarla susturulamayacak, basın emekçileri ucuz tehditlerle kalemlerini eğip bükmeyeceklerdir! Olayın faillerinin bir an önce yakalanarak yargı önünde hesap vermelerini temenni ediyorum. Yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, doğruların arkasında dimdik duran özgür basın emekçilerinin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

 

BALIK: YANINIZDAYIZ

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık da konuyla ilgili haberimizin altına yaptığı yorumda, “Özgür basına yapılan her türlü saldırıyı kınıyorum. Bir haber sitesine saldırı yaparak gerçeklerden kaçamazsınız. Suçlular er geç ortaya çıkacaktır. Başta Ebru hanım ve tüm çalışanlara geçmiş olsun. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.