CK Enerji girişimcilerle buluştu

YEREL 21.08.2023 - 13:22, Güncelleme: 21.08.2023 - 13:22
 

CK Enerji girişimcilerle buluştu

Enerji sektörüne yeni girişimcileri kazandırmayı hedefleyen CK Enerji'nin 'Dinamik Hızlandırma Programı', İstanbul, Ankara ve Sivas'tan sonra Antalya'da girişimcilere tanıtıldı. 23 Ağustos'a kadar başvuruların kabul edileceği programda ilk 10 projeye toplam 1 milyon TL destek sağlanacak.

haberimizvar.net- Enerji alanında genç girişimleri, start-up'ları, yenilikçi projeleri desteklemek üzere harekete geçen CK Enerji, 'Dinamik Hızlandırma Programı'nı İstanbul, Ankara ve Sivas'tan sonra Antalya'da girişimcilere tanıttı. Türkiye'nin üç bölgesindeki 7 ilde, 8,4 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) ile Viveka İnkübasyon Merkezi'nin iş birliğiyle düzenlenen program, elektrik dağıtım sektörü ve dağıtım teknolojileri konularında yenilikçi, teknolojik, ekonomik ve çevresel açıdan çözümler üreten akademisyen, öğrenci ve start-up'ların prototip seviyesindeki Ar-Ge projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor. 23 Ağustos tarihinde başvuru sürecinin dolmasının ardından projelerin nihai değerlendirmesi ise Ocak 2024'te Demo Günü final sahnesinde yapılacak. Program sonunda ilk 10 projeye toplam 1 milyon TL destek sağlanacak.   'ENERJİ SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRME GÜCÜNE SAHİBİZ' Antalya Teknokent Büyük Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen programın tanıtım toplantısının açılışında konuşan AEDAŞ Genel Müdürü İlkay Baydar, “Elektrik dağıtım sektörü teknoloji ve yeniliğe açık bir alan olduğundan, bu alanda girişimcilere de büyük fırsatlar sunuyor. Hepimiz, enerji sektörünün geleceğini şekillendirme gücüne sahibiz. Bu programla, enerji sektörüne yeni çözümler sunmayı, inovasyonu teşvik etmeyi hedefliyoruz. Böylece bizi daha ileriye taşıyacak projelerle enerji dağıtım sektöründe öncü rol üstlenebiliriz. Birlikte çalışarak, teknoloji ve yenilikçilik alanında öncü bir sektör yaratabiliriz. Bizlerin sektör ve saha bilgisinden faydalanın, yaratıcı çözümlerinizi ortaya koyun, işbirlikleri geliştirin ve gelin hep birlikte sektörümüzü dönüştürelim" dedi.  UÇTAN UCA BİR PROGRAM  AEDAŞ Genel Müdürü Baydar'ın ardından BEDAŞ Ar-Ge Müdürü Seyit Cem Yılmaz, program hakkında konuklara detaylı bilgi verdi. Tanıtım toplantısında 'Dinamik Hızlandırma Programı İnovasyon Alanları' başlığı ile düzenlenen panelde ise AEDAŞ'tan Sistem İşletme Direktörü Mehmet Akif Şahin, Müşteri Operasyonları Direktörü Pervin Acar ile Proje ve Planlama Müdürü Türker Nazmi Erbil konuşmacı olarak yer aldı.  Türkiye adına gurur duyulacak ve elektrik dağıtım sektörünün ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca bir program tasarlama amacı ile Dinamik Hızlandırma Programı'nın başladığına işaret edilen panelde operasyonel verimliliği artırmanın, Ar-Ge ve Ür-Ge stratejilerine girdi sağlamanın, bilişim teknolojileri alanında değişim yaratmanın, sürekli gelişime ve şirketin bilgi birikimini ileriye taşımaya hizmet vermenin, kurum içi girişimcilik kapasitesini artırmanın ve start-up'lar aracılığı ile yatırım fırsatı yaratmanın hedeflendiği belirtildi.   
Enerji sektörüne yeni girişimcileri kazandırmayı hedefleyen CK Enerji'nin 'Dinamik Hızlandırma Programı', İstanbul, Ankara ve Sivas'tan sonra Antalya'da girişimcilere tanıtıldı. 23 Ağustos'a kadar başvuruların kabul edileceği programda ilk 10 projeye toplam 1 milyon TL destek sağlanacak.

haberimizvar.net- Enerji alanında genç girişimleri, start-up'ları, yenilikçi projeleri desteklemek üzere harekete geçen CK Enerji, 'Dinamik Hızlandırma Programı'nı İstanbul, Ankara ve Sivas'tan sonra Antalya'da girişimcilere tanıttı. Türkiye'nin üç bölgesindeki 7 ilde, 8,4 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) ile Viveka İnkübasyon Merkezi'nin iş birliğiyle düzenlenen program, elektrik dağıtım sektörü ve dağıtım teknolojileri konularında yenilikçi, teknolojik, ekonomik ve çevresel açıdan çözümler üreten akademisyen, öğrenci ve start-up'ların prototip seviyesindeki Ar-Ge projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor. 23 Ağustos tarihinde başvuru sürecinin dolmasının ardından projelerin nihai değerlendirmesi ise Ocak 2024'te Demo Günü final sahnesinde yapılacak. Program sonunda ilk 10 projeye toplam 1 milyon TL destek sağlanacak.  

'ENERJİ SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRME GÜCÜNE SAHİBİZ'

Antalya Teknokent Büyük Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen programın tanıtım toplantısının açılışında konuşan AEDAŞ Genel Müdürü İlkay Baydar, “Elektrik dağıtım sektörü teknoloji ve yeniliğe açık bir alan olduğundan, bu alanda girişimcilere de büyük fırsatlar sunuyor. Hepimiz, enerji sektörünün geleceğini şekillendirme gücüne sahibiz. Bu programla, enerji sektörüne yeni çözümler sunmayı, inovasyonu teşvik etmeyi hedefliyoruz. Böylece bizi daha ileriye taşıyacak projelerle enerji dağıtım sektöründe öncü rol üstlenebiliriz. Birlikte çalışarak, teknoloji ve yenilikçilik alanında öncü bir sektör yaratabiliriz. Bizlerin sektör ve saha bilgisinden faydalanın, yaratıcı çözümlerinizi ortaya koyun, işbirlikleri geliştirin ve gelin hep birlikte sektörümüzü dönüştürelim" dedi. 

UÇTAN UCA BİR PROGRAM 

AEDAŞ Genel Müdürü Baydar'ın ardından BEDAŞ Ar-Ge Müdürü Seyit Cem Yılmaz, program hakkında konuklara detaylı bilgi verdi. Tanıtım toplantısında 'Dinamik Hızlandırma Programı İnovasyon Alanları' başlığı ile düzenlenen panelde ise AEDAŞ'tan Sistem İşletme Direktörü Mehmet Akif Şahin, Müşteri Operasyonları Direktörü Pervin Acar ile Proje ve Planlama Müdürü Türker Nazmi Erbil konuşmacı olarak yer aldı. 

Türkiye adına gurur duyulacak ve elektrik dağıtım sektörünün ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca bir program tasarlama amacı ile Dinamik Hızlandırma Programı'nın başladığına işaret edilen panelde operasyonel verimliliği artırmanın, Ar-Ge ve Ür-Ge stratejilerine girdi sağlamanın, bilişim teknolojileri alanında değişim yaratmanın, sürekli gelişime ve şirketin bilgi birikimini ileriye taşımaya hizmet vermenin, kurum içi girişimcilik kapasitesini artırmanın ve start-up'lar aracılığı ile yatırım fırsatı yaratmanın hedeflendiği belirtildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.