Çocuklar 'Çizmeli Kedi' ile eğlendi

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.10.2023 - 13:00, Güncelleme: 02.10.2023 - 13:00
 

Çocuklar 'Çizmeli Kedi' ile eğlendi

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin hazırladığı 'Çizmeli Kedi' isimli müzikli danslı çocuk oyunu, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde sahnelendi. Çizmeli Kedi'ye, çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi tarafından geçen sene sahneye koyulan ve çok sevilen müzikli ve danslı çocuk oyunu 'Çizmeli Kedi', Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gösterime girdi. Dicle Alkan'ın yönettiği, Sebahattin Mutluer'in uyarladığı müzikli danslı çocuk oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çizmeli Kedi ile eğlenen çocuklar, keyifli vakit geçirdi.  Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Çizmeli Kedi'ye yoğun ilgi gösterildiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gösterime giren Çizmeli Kedi'ye çocuklarımız geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarımızın sanata ve kültüre ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor" dedi.   
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin hazırladığı 'Çizmeli Kedi' isimli müzikli danslı çocuk oyunu, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde sahnelendi. Çizmeli Kedi'ye, çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi tarafından geçen sene sahneye koyulan ve çok sevilen müzikli ve danslı çocuk oyunu 'Çizmeli Kedi', Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gösterime girdi. Dicle Alkan'ın yönettiği, Sebahattin Mutluer'in uyarladığı müzikli danslı çocuk oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çizmeli Kedi ile eğlenen çocuklar, keyifli vakit geçirdi. 

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Çizmeli Kedi'ye yoğun ilgi gösterildiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gösterime giren Çizmeli Kedi'ye çocuklarımız geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarımızın sanata ve kültüre ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor" dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.