Çocuklar doyasıya eğlendi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.04.2024 - 14:10, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:10
 

Çocuklar doyasıya eğlendi

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla sürüyor. Cam Piramit alanında edinilen etkinlikte çocukların bayramını doyasıya kutladı.

haberimizvar.net- Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tanıtımı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da coşkuyla kutlanıyor. Kentin farklı noktalarında yapılan törenlerden biri de Cam Piramit alanında gerçekleştirildi. Törene Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve renkli çocuklar katıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, bayramı büyük bir gururla kutladıklarını söyledi. Kaygusuz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hakim olduğu bu kutlu günde devletinin ebedi güvencesi olarak gördüğü her geleceğimizin bir yıldızı ve ışık olan orada bulunmaktaydı. Sizin milli ve manevi değerlerinize bağlı, insan haklarına uygun bireyler olmanız milletimizi ve kendimizi yüceltecektir. İnanıyoruz ki yükselecek olan Türkiye Cumhuriyeti daha güçlü ve daha iyi bir yaz olacaktır. Günümüzün en değerli varlıkları, dostumun en gür sesisin. Bizlere bağımsızlığımızı özgürleştirerek her zaman milletimizin huzuru, güven ve refahı için Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli iradenin tecellisi için hizmet vermiş tüm başkanlara ve üyelerini şükranla anıyorum" dedi. Konuşmanın ardından etkinlikte çocukların bayram dans gösterileri, halk oyunları, müziklerle doyasıya kutladı.
Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla sürüyor. Cam Piramit alanında edinilen etkinlikte çocukların bayramını doyasıya kutladı.

haberimizvar.net- Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tanıtımı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da coşkuyla kutlanıyor. Kentin farklı noktalarında yapılan törenlerden biri de Cam Piramit alanında gerçekleştirildi. Törene Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve renkli çocuklar katıldı.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, bayramı büyük bir gururla kutladıklarını söyledi. Kaygusuz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hakim olduğu bu kutlu günde devletinin ebedi güvencesi olarak gördüğü her geleceğimizin bir yıldızı ve ışık olan orada bulunmaktaydı. Sizin milli ve manevi değerlerinize bağlı, insan haklarına uygun bireyler olmanız milletimizi ve kendimizi yüceltecektir. İnanıyoruz ki yükselecek olan Türkiye Cumhuriyeti daha güçlü ve daha iyi bir yaz olacaktır. Günümüzün en değerli varlıkları, dostumun en gür sesisin. Bizlere bağımsızlığımızı özgürleştirerek her zaman milletimizin huzuru, güven ve refahı için Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli iradenin tecellisi için hizmet vermiş tüm başkanlara ve üyelerini şükranla anıyorum" dedi.

Konuşmanın ardından etkinlikte çocukların bayram dans gösterileri, halk oyunları, müziklerle doyasıya kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.