Çocuklar sevimli dostlarla buluşuyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.10.2023 - 16:50, Güncelleme: 02.10.2023 - 16:50
 

Çocuklar sevimli dostlarla buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde ziyaretçilerini ücretsiz ağırlayacak. Ayrıca sevimli dostlarla çocukları buluşturacak özel etkinlikler düzenlenecek.

haberimizvar.net- Geniş doğal yaşam alanlarıyla Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan 127 türde 1400'ün üzerindeki hayvana ev sahipliği Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kapılarını büyük küçük tüm ziyaretçilerine ücretsiz açacak.  ÇOCUKLAR SEVİMLİ DOSTLARLA BULUŞACAK  4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün organizasyonunda ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde çocuklar için eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenlenecek. Çocuklar doğal yaşam parkını gezerek merak ettikleri hayvanları yakından görme fırsatı bulurken, boyama etkinliğine de katılarak unutulmaz bir gün geçirecek.   
Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde ziyaretçilerini ücretsiz ağırlayacak. Ayrıca sevimli dostlarla çocukları buluşturacak özel etkinlikler düzenlenecek.

haberimizvar.net- Geniş doğal yaşam alanlarıyla Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan 127 türde 1400'ün üzerindeki hayvana ev sahipliği Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kapılarını büyük küçük tüm ziyaretçilerine ücretsiz açacak. 

ÇOCUKLAR SEVİMLİ DOSTLARLA BULUŞACAK 

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün organizasyonunda ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde çocuklar için eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenlenecek. Çocuklar doğal yaşam parkını gezerek merak ettikleri hayvanları yakından görme fırsatı bulurken, boyama etkinliğine de katılarak unutulmaz bir gün geçirecek. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.