Çocuklar yangında mahsur kaldı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.12.2023 - 14:20, Güncelleme: 17.12.2023 - 14:20
 

Çocuklar yangında mahsur kaldı

Antalya'da 7 katlı binanın 5'inci katındaki yangında 3 çocuk komşular tarafından, çatıya çıkan anneanneleri Fatma Seher Y. (66) ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

haberimizvar.net- Yangın, dün saat 22.00 sularında Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi Şarampol Caddesi'ndeki 7 katlı binanın 5'inci katında çıktı. Fatma Seher Y. (66) ile torunları M.Y., (10), M.M.Y., (5) ve M.S.Y.'nin (2) oturduğu evde, çocukların annesi Cansu Y. (29) olmadığı sırada iddiaya göre; çakmakla oyun sonucu alevler yükseldi. Yoğun dumanı görenler, itfaiyeye haber verip, evdekileri dışarı çıkartmak için seferber oldu. Yoğun dumandan etkilenen 3 çocuk komşular tarafından evden çıkartırken, çatıya çıkan Fatma Seher Y. itfaiyenin merdiven ile kurtarıldı. Dumandan etkilenen ve ellerinin yandığı görülen Fatma Seher Y.'ye ilk müdahale sağlık ekiplerince yapıldı. Fatma Seher Y.'nin ambulansa bindilirken komşuları gözyaşlarına hakim olamadı. Fatma Seher Y. ile torunları tedavileri için Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla yarım saatte söndürüldü.
Antalya'da 7 katlı binanın 5'inci katındaki yangında 3 çocuk komşular tarafından, çatıya çıkan anneanneleri Fatma Seher Y. (66) ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

haberimizvar.net- Yangın, dün saat 22.00 sularında Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi Şarampol Caddesi'ndeki 7 katlı binanın 5'inci katında çıktı. Fatma Seher Y. (66) ile torunları M.Y., (10), M.M.Y., (5) ve M.S.Y.'nin (2) oturduğu evde, çocukların annesi Cansu Y. (29) olmadığı sırada iddiaya göre; çakmakla oyun sonucu alevler yükseldi.

Yoğun dumanı görenler, itfaiyeye haber verip, evdekileri dışarı çıkartmak için seferber oldu. Yoğun dumandan etkilenen 3 çocuk komşular tarafından evden çıkartırken, çatıya çıkan Fatma Seher Y. itfaiyenin merdiven ile kurtarıldı. Dumandan etkilenen ve ellerinin yandığı görülen Fatma Seher Y.'ye ilk müdahale sağlık ekiplerince yapıldı. Fatma Seher Y.'nin ambulansa bindilirken komşuları gözyaşlarına hakim olamadı. Fatma Seher Y. ile torunları tedavileri için Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla yarım saatte söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.