Çocuklara Türk Bayrağı hediye etti

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.10.2023 - 15:43, Güncelleme: 25.10.2023 - 15:43
 

Çocuklara Türk Bayrağı hediye etti

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Cumhuriyetin 100'ncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında 275 bin öğrenciye 275 bin Türk Bayrağı dağıtılması kapsamında Konyaaltı'nda Z.Marsel-Z.Denizhan Öner İlkokulu öğrencilerine bayrak hediye etti. Şahin, "Bu bayrak ve temsil ettiği değerler artık gençlerimize emanet" dedi.

haberimizvar.net-  Hulusi Şahin, Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri kapsamında Z.Marsel- Z.Denizhan Öner İlkokulu- Ortaokulu’nda öğrencilere bayrak hediye etti. Antalya’da Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 275 bin öğrenciye Türk Bayrağı dağıtılması projesi, Vali Hulusi Şahin’in Z. Marsel-Z. Denizhan Öner İlkokulu-Ortaokulu’nda katıldığı programla başladı. Vali Şahin’in öğrencilere bayrak hediye ettiği programa, Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 'BU BAYRAK VE TEMSİL ETTİĞİ DEĞERLER ARTIK GENÇLERİMİZE EMANET' Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte paylaşmak için 275 bin öğrenciye bayrak dağıtılacağını söyleyen Vali Şahin, “Bizler Antalya’daki 275 bin öğrencimizin hepsi için birer tane bayrak hazırladık. Bu bayrak ve temsil ettiği değerler artık gençlerimize emanet. Siz gençlerimiz sayesinde Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak, Türkiye cumhuriyeti ve devleti var olacak" dedi. Vali Şahin konuşmasının ardından öğrencilere Türk Bayrağı hediye etti.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Cumhuriyetin 100'ncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında 275 bin öğrenciye 275 bin Türk Bayrağı dağıtılması kapsamında Konyaaltı'nda Z.Marsel-Z.Denizhan Öner İlkokulu öğrencilerine bayrak hediye etti. Şahin, "Bu bayrak ve temsil ettiği değerler artık gençlerimize emanet" dedi.

haberimizvar.net-  Hulusi Şahin, Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri kapsamında Z.Marsel- Z.Denizhan Öner İlkokulu- Ortaokulu’nda öğrencilere bayrak hediye etti.

Antalya’da Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 275 bin öğrenciye Türk Bayrağı dağıtılması projesi, Vali Hulusi Şahin’in Z. Marsel-Z. Denizhan Öner İlkokulu-Ortaokulu’nda katıldığı programla başladı. Vali Şahin’in öğrencilere bayrak hediye ettiği programa, Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

'BU BAYRAK VE TEMSİL ETTİĞİ DEĞERLER ARTIK GENÇLERİMİZE EMANET'

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte paylaşmak için 275 bin öğrenciye bayrak dağıtılacağını söyleyen Vali Şahin, “Bizler Antalya’daki 275 bin öğrencimizin hepsi için birer tane bayrak hazırladık. Bu bayrak ve temsil ettiği değerler artık gençlerimize emanet. Siz gençlerimiz sayesinde Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak, Türkiye cumhuriyeti ve devleti var olacak" dedi.

Vali Şahin konuşmasının ardından öğrencilere Türk Bayrağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.