Çok özel bir etkinlik

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.03.2024 - 11:57, Güncelleme: 23.03.2024 - 11:57
 

Çok özel bir etkinlik

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Down Sendromlu çocuklar eğlence, spor ve müzik eşliğinde düzenlenen etkinlikte keyifli saatler geçirdiler.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde etkinlik düzenledi. Down Sendromlu öğrencilerin, öğrenci ailelerinin ve eğitimcilerin katılım sağladığı farkındalık etkinliğinde, Down Sendromlu gençler, eğlenceli bir gün geçirdi. Down Sendromlu çocuklar eğlence, spor ve atölye etkinlikleriyle, sevdiği müziklerle dans etti ve keyifli bir gün geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Fatin Iltar, Dünya'da yaklaşık 7 milyon Down Sendromlu bireyin olduğunu, ülkemizdeyse bu sayının 70 bin ila 100 bin arasında olduğunu belirtti. Iltar, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, burada ve birçok yerde Down Sendromlu bireylere, özel eğitim vererek bu çocukları erken yaşta topluma kazandırma niyetindeyiz. Bugün bulunduğumuz tesiste çocuklarımız bireysel anlamda öz bakım, spor, kişisel gelişim gibi birçok alanda eğitim alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bununla gurur duyuyoruz. Çocuklarımızı topluma kazandırmanın öneminin farkındayız. Bugüne özel Down Sendromlu çocuklarımız, aileleriyle ve öğretmenleriyle beraber, mutlu olduğu birçok etkinliğe katıldı" dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Down Sendromlu çocuklar eğlence, spor ve müzik eşliğinde düzenlenen etkinlikte keyifli saatler geçirdiler.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde etkinlik düzenledi. Down Sendromlu öğrencilerin, öğrenci ailelerinin ve eğitimcilerin katılım sağladığı farkındalık etkinliğinde, Down Sendromlu gençler, eğlenceli bir gün geçirdi. Down Sendromlu çocuklar eğlence, spor ve atölye etkinlikleriyle, sevdiği müziklerle dans etti ve keyifli bir gün geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Fatin Iltar, Dünya'da yaklaşık 7 milyon Down Sendromlu bireyin olduğunu, ülkemizdeyse bu sayının 70 bin ila 100 bin arasında olduğunu belirtti. Iltar, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, burada ve birçok yerde Down Sendromlu bireylere, özel eğitim vererek bu çocukları erken yaşta topluma kazandırma niyetindeyiz. Bugün bulunduğumuz tesiste çocuklarımız bireysel anlamda öz bakım, spor, kişisel gelişim gibi birçok alanda eğitim alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bununla gurur duyuyoruz. Çocuklarımızı topluma kazandırmanın öneminin farkındayız. Bugüne özel Down Sendromlu çocuklarımız, aileleriyle ve öğretmenleriyle beraber, mutlu olduğu birçok etkinliğe katıldı" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.