Corendon Panathinaikos'a ulaşım sponsoru oldu

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.11.2023 - 13:33, Güncelleme: 03.11.2023 - 13:33
 

Corendon Panathinaikos'a ulaşım sponsoru oldu

Corendon Airlines, kazandığı kupalarla adını basketbol tarihine yazdıran Panathinaikos BC ile gerçekleştirdiği iş birliği ile spora desteğini artırıyor.

haberimizvar.net- Panathinaikos BC, 3 Kasım’da saat 20.30’da oynanacak FC Barcelona maçına Corendon Airlines ile uçacak. Barcelona deplasmanı ile başlayacak olan tarihi iş birliği, 2023-2024 basketbol sezonu boyunca Avrupa'nın çeşitli destinasyonlarına devam edecek. Basketbol ile havacılık sektörünü bir araya getiren anlaşma kapsamında yapılan ilk uçuşun anısına, iki tarafın kaptanları arasında hediye seremonisi yapıldı. Panathinaikos BC takım kaptanı Ioannis Papapetrou, Corendon Airlines kaptan pilotuna antrenman üstü verirken, kaptan pilot Corendon Airlines uçak maketi hediye etti. İmzalanan iş birliği sonrasında Barcelona Havalimanı apronunda uçak önünde yapılan fotoğraf çekimi ile anlaşma ölümsüzleştirildi. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Panathinaikos BC gibi köklü bir kulüple çalışmaktan ve spor dünyasına hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz. Barcelona seyahatiyle başlayan bu yolculuk, spor ve seyahat dünyasında önemli ve kalıcı iz bırakacak. Corendon Airlines olarak kurulduğumuz günden bu yana pek çok sporcunun ve spor kulübünün yanında olduk. Onlarla yeni zaferlere uçtuk. Şimdi sıra kazandığı kupalarla adını basketbol tarihine yazdırmış Panathinaikos BC’de. Panathinaikos BC'de, tanıdık bir isim de var. Başantrenör Ergin Ataman da bu anlaşmanın gerçekleşmesinde önemli rol oynadı. Anlaşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim. İki taraf için de hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Panathinaikos BC Gelir ve Stratejik Ortaklıklar Direktörü Serafeim Voulgaris ise "Corendon Airlines’ın yeni partnerimiz olarak aramıza katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm Corendon ekibine, yönetimine ve paydaşlarına PAO BC'ye olan sarsılmaz bağlılıkları ve katılımları için en içten teşekkürlerimizi sunarız" dedi.  
Corendon Airlines, kazandığı kupalarla adını basketbol tarihine yazdıran Panathinaikos BC ile gerçekleştirdiği iş birliği ile spora desteğini artırıyor.

haberimizvar.net- Panathinaikos BC, 3 Kasım’da saat 20.30’da oynanacak FC Barcelona maçına Corendon Airlines ile uçacak. Barcelona deplasmanı ile başlayacak olan tarihi iş birliği, 2023-2024 basketbol sezonu boyunca Avrupa'nın çeşitli destinasyonlarına devam edecek.

Basketbol ile havacılık sektörünü bir araya getiren anlaşma kapsamında yapılan ilk uçuşun anısına, iki tarafın kaptanları arasında hediye seremonisi yapıldı. Panathinaikos BC takım kaptanı Ioannis Papapetrou, Corendon Airlines kaptan pilotuna antrenman üstü verirken, kaptan pilot Corendon Airlines uçak maketi hediye etti. İmzalanan iş birliği sonrasında Barcelona Havalimanı apronunda uçak önünde yapılan fotoğraf çekimi ile anlaşma ölümsüzleştirildi.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Panathinaikos BC gibi köklü bir kulüple çalışmaktan ve spor dünyasına hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz. Barcelona seyahatiyle başlayan bu yolculuk, spor ve seyahat dünyasında önemli ve kalıcı iz bırakacak. Corendon Airlines olarak kurulduğumuz günden bu yana pek çok sporcunun ve spor kulübünün yanında olduk. Onlarla yeni zaferlere uçtuk. Şimdi sıra kazandığı kupalarla adını basketbol tarihine yazdırmış Panathinaikos BC’de. Panathinaikos BC'de, tanıdık bir isim de var. Başantrenör Ergin Ataman da bu anlaşmanın gerçekleşmesinde önemli rol oynadı. Anlaşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim. İki taraf için de hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Panathinaikos BC Gelir ve Stratejik Ortaklıklar Direktörü Serafeim Voulgaris ise "Corendon Airlines’ın yeni partnerimiz olarak aramıza katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm Corendon ekibine, yönetimine ve paydaşlarına PAO BC'ye olan sarsılmaz bağlılıkları ve katılımları için en içten teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.