Corona, dünyanın en büyük turizm fuarını iptal ettirdi

SAĞLIK 29.02.2020 - 11:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Corona, dünyanın en büyük turizm fuarını iptal ettirdi

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı ITB, Corona (covid-19) salgını nedeniyle iptal edildi.

Haberimizvar.net - Alman yetkililer, 4-8 Mart tarihlerinde kapısını 54’üncü kez açması beklenen  Berlin Uluslararası Turizm Borsası ITB’ye 50’nin üzerinde ülkeden 10 binin üzerinde katılımcı hedefleniyordu. Fuarın düzenleyicisi Alman Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle toplantı yapan fuarın düzenleyicisi Messe Berlin GmbH, fuarın iptal edildiğini açıkladı. PATARA SAHNEYE ÇIKAMADI Türkiye’den turizmciler, bu fuara her yıl büyük ilgi gösteriyor. Üst düzey katılımın yanı sıra çok sayıda turizmci, 5 gün süren fuarda tanıtım için ciddi çaba gösteriyor. Geçen yıl Türkiye, bin metrekare alanda yer alarak fuardaki en büyük alanı kaplamıştı. Türkiye’nin Turizm Yılı teması olarak belirlenen Patara Antik Kenti de ilk kez bu fuarda büyük çaplı tanıtılacaktı.
Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı ITB, Corona (covid-19) salgını nedeniyle iptal edildi.

Haberimizvar.net - Alman yetkililer, 4-8 Mart tarihlerinde kapısını 54’üncü kez açması beklenen  Berlin Uluslararası Turizm Borsası ITB’ye 50’nin üzerinde ülkeden 10 binin üzerinde katılımcı hedefleniyordu. Fuarın düzenleyicisi Alman Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle toplantı yapan fuarın düzenleyicisi Messe Berlin GmbH, fuarın iptal edildiğini açıkladı.

PATARA SAHNEYE ÇIKAMADI

Türkiye’den turizmciler, bu fuara her yıl büyük ilgi gösteriyor. Üst düzey katılımın yanı sıra çok sayıda turizmci, 5 gün süren fuarda tanıtım için ciddi çaba gösteriyor. Geçen yıl Türkiye, bin metrekare alanda yer alarak fuardaki en büyük alanı kaplamıştı. Türkiye’nin Turizm Yılı teması olarak belirlenen Patara Antik Kenti de ilk kez bu fuarda büyük çaplı tanıtılacaktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.