Çözüm Gelecek’te

SİYASET 05.07.2022 - 12:59, Güncelleme: 05.07.2022 - 12:59
 

Çözüm Gelecek’te

TSD Antalya Şubesi’ni ziyaret eden Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Demir, “Engelli yurttaşlarımızın yaşamlarını daha rahat sürdürebilmesi noktasında parti olarak çok hassasız. Sorunlarınızın çözümü Gelecek’te” dedi

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı’na atanan Mevlüt Demir, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurumsal ziyaretlerin ardından STK ziyaretlerine de devam eden Demir, dün de Türkiye Sakatlar Derneği’ni (TSD) ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette TSD Şube Başkanı Mehmet Karavural ve dernek üyeleriyle sohbet eden Demir, sorun ve taleplerini dinledi. Özellikle otobüslerdeki sesli uyarı sistemlerinin düzenli çalışmaması ve kaldırımlara bırakılan araçlardan yakınan TSD Başkanı Karavural ve dernek üyelerine, “Parti olarak bu konuda çok hassasız. Sorunlarınızın çözümü Gelecek’te” diyen Demir, Gelecek Partisi’nin bu noktada ülke genelinde çok hassas bir duruş sergilediğini söyledi.   ‘ENGELSİZ YAŞAM İNSANLIK GÖREVİ’ Özellikle toplumsal yaşamın en önemli üstlenicisi olan belediyelerin, hem toplu taşıma ve hem de mimari projelerde engelli vatandaşların yaşamlarını yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri hususunda çözüm odaklı çalışması gerektiğini vurgulayan Demir, “Yaşadığınız sorunların farkında ve çözümü noktasında yanınızdayız. Engelsiz bir yaşamı sağlamak her şeyden önce bizlerin insani olarak en büyük ortak görevidir” dedi. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette TSD üyeleri, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu da derneğe davet etti.  
TSD Antalya Şubesi’ni ziyaret eden Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Demir, “Engelli yurttaşlarımızın yaşamlarını daha rahat sürdürebilmesi noktasında parti olarak çok hassasız. Sorunlarınızın çözümü Gelecek’te” dedi

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı’na atanan Mevlüt Demir, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurumsal ziyaretlerin ardından STK ziyaretlerine de devam eden Demir, dün de Türkiye Sakatlar Derneği’ni (TSD) ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette TSD Şube Başkanı Mehmet Karavural ve dernek üyeleriyle sohbet eden Demir, sorun ve taleplerini dinledi. Özellikle otobüslerdeki sesli uyarı sistemlerinin düzenli çalışmaması ve kaldırımlara bırakılan araçlardan yakınan TSD Başkanı Karavural ve dernek üyelerine, “Parti olarak bu konuda çok hassasız. Sorunlarınızın çözümü Gelecek’te” diyen Demir, Gelecek Partisi’nin bu noktada ülke genelinde çok hassas bir duruş sergilediğini söyledi.

 

‘ENGELSİZ YAŞAM İNSANLIK GÖREVİ’

Özellikle toplumsal yaşamın en önemli üstlenicisi olan belediyelerin, hem toplu taşıma ve hem de mimari projelerde engelli vatandaşların yaşamlarını yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri hususunda çözüm odaklı çalışması gerektiğini vurgulayan Demir, “Yaşadığınız sorunların farkında ve çözümü noktasında yanınızdayız. Engelsiz bir yaşamı sağlamak her şeyden önce bizlerin insani olarak en büyük ortak görevidir” dedi. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette TSD üyeleri, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu da derneğe davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.