Cübbesini giyip, gitti

GÜNDEM 14.12.2022 - 11:35, Güncelleme: 14.12.2022 - 11:35
 

Cübbesini giyip, gitti

Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun bugün yapılacak duruşmasına cübbesini giyerek gitti. Uysal ile birlikte eski savcı Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de İstanbul Adliyesi’ne giderek İmamoğlu’na destek verdi.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na açılan ‘ahmak davası’nın duruşması bugün… Avukatları, dün dosyaya kritik bir mütalaa sundu. Hukuk fakültelerinin üç önemli isminin hazırladığı mütalaada, İmamoğlu’nun sözlerinde hakaret suçu olmadığı ifade edildi. Yargılama süreci de eleştirildi. Tartışmalı dava ile ilgili İmamoğlu’nun siyasi yasak gelmemesi adına ‘İstanbul Yargılanıyor’ başlığıyla destek verenler İstanbul Anadolu Adliyesi’ne akın etti. Avukatlarda cübbelerini giyerek İmamoğlu’na destek vermek için gönüllü oldu. Bunlardan biri de Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oldu. Cübbesini giyerek İstanbul Adliyesi’ne giden ve İmamoğlu’nun gönüllü avukatı olan Uysal’ı İstanbul’da eski savcı CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek karşıladı. Duruşma saatini birlikte bekleyen Uysal ve Zeybek, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.    
Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun bugün yapılacak duruşmasına cübbesini giyerek gitti. Uysal ile birlikte eski savcı Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de İstanbul Adliyesi’ne giderek İmamoğlu’na destek verdi.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na açılan ‘ahmak davası’nın duruşması bugün… Avukatları, dün dosyaya kritik bir mütalaa sundu. Hukuk fakültelerinin üç önemli isminin hazırladığı mütalaada, İmamoğlu’nun sözlerinde hakaret suçu olmadığı ifade edildi. Yargılama süreci de eleştirildi.

Tartışmalı dava ile ilgili İmamoğlu’nun siyasi yasak gelmemesi adına ‘ İstanbul Yargılanıyor’ başlığıyla destek verenler İstanbul Anadolu Adliyesi’ne akın etti. Avukatlarda cübbelerini giyerek İmamoğlu’na destek vermek için gönüllü oldu.

Bunlardan biri de Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oldu. Cübbesini giyerek İstanbul Adliyesi’ne giden ve İmamoğlu’nun gönüllü avukatı olan Uysal’ı İstanbul’da eski savcı CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek karşıladı. Duruşma saatini birlikte bekleyen Uysal ve Zeybek, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.