Cumhur İttifakı düşüşte

GÜNDEM 28.04.2022 - 13:49, Güncelleme: 28.04.2022 - 13:49
 

Cumhur İttifakı düşüşte

Area Araştırma Şirketi, Nisan ayı Türkiye raporunu açıkladı. Araştırmaya göre Cumhur İttifakı’nın oy oranı yüzde 38.5’te kalırken, Millet İttifakı’nın oy oranı yüzde 44.1 olarak belirlendi

haberimizvar.net- Area Araştırma Şirketi 26 ilde yaptığı Nisan ayı Türkiye raporunun sonuçlarını açıkladı. Buna göre bugün seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna cevap verenlerin yüzde 38.5’i Cumhur İttifakı derken yüzde 44.1’i Millet İttifakı’na oy vereceğini söyledi. Hükümetin ekonomi politikasını başarılı buluyor musunuz? sorusuna evet diyenlerin oy oranı yüzde 24.5’te kalırken, hayır cevabı verenlerin oy oranı yüzde 71.2 olarak belirlendi.  Sizce, Türkiye’nin en önemli sorunu nedir? sorusuna ankete katılanların yüzde 66.2’i ekonomi ve hayat pahalılığı cevabını verdi. Ankette İyi Parti ile ilgili de soru soruldu. Meral Akşener’in parti yönetiminde yaptığı değişiklikler “partiyi milliyetçi çizgiden merkez sağ çizgiye çekme gayretleri” olarak yorumlandı. Siz bu tespite katılıyor musunuz? sorusuna ankete katılanların yüzde 33.7’i evet derken, yüzde 39.2’i hayır cevabı verdi.
Area Araştırma Şirketi, Nisan ayı Türkiye raporunu açıkladı. Araştırmaya göre Cumhur İttifakı’nın oy oranı yüzde 38.5’te kalırken, Millet İttifakı’nın oy oranı yüzde 44.1 olarak belirlendi

haberimizvar.net- Area Araştırma Şirketi 26 ilde yaptığı Nisan ayı Türkiye raporunun sonuçlarını açıkladı. Buna göre bugün seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna cevap verenlerin yüzde 38.5’i Cumhur İttifakı derken yüzde 44.1’i Millet İttifakı’na oy vereceğini söyledi. Hükümetin ekonomi politikasını başarılı buluyor musunuz? sorusuna evet diyenlerin oy oranı yüzde 24.5’te kalırken, hayır cevabı verenlerin oy oranı yüzde 71.2 olarak belirlendi.

 Sizce, Türkiye’nin en önemli sorunu nedir? sorusuna ankete katılanların yüzde 66.2’i ekonomi ve hayat pahalılığı cevabını verdi. Ankette İyi Parti ile ilgili de soru soruldu. Meral Akşener’in parti yönetiminde yaptığı değişiklikler “partiyi milliyetçi çizgiden merkez sağ çizgiye çekme gayretleri” olarak yorumlandı. Siz bu tespite katılıyor musunuz? sorusuna ankete katılanların yüzde 33.7’i evet derken, yüzde 39.2’i hayır cevabı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.