Cumhurbaşkanı danışmanına ağır suçlama

GÜNDEM 24.06.2021 - 09:40, Güncelleme: 24.06.2021 - 09:40
 

Cumhurbaşkanı danışmanına ağır suçlama

Yeni iddialarda bulunan Sedat Peker, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı danışmanı Korkmaz Karaca’nın SÜTAŞ’ın özel işlerini takip ettiğini söyledi. Peker, Sezgin Baran Korkmaz’ın Karaca’ya lüks araç verdiğini de dile getirdi.

haberimizvar.net- Ortaya attığı iddialarla Türkiye gündemine gelen Sedat Peker, sosyal medya hesabı Twitter’dan yeni iddialarda bulundu. AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca’nın Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği arabayı kullandığını öne süren Peker, tartışmaların başlaması ile söz konusu arabanın bir ilaç firmasına yollandığını iddia etti. Karaca’nın ayrıca SÜTAŞ için özel görüşmeler yaptığını ve rüşvet aldığını da ileri süren Peker, Süleyman Soylu’yu göreve davet edip Karaca’yı gözaltına aldırmasını söyledi. NAMUSUN VARSA KARACA’YI ALDIR Peker şu paylaşımları yaptı: “1- süslü sülü; garip gurebaları, fakir fukaraları gözaltına alıyorsun ya, al sana suç duyurusunda bulunuyorum. Eğer namusun varsa Korkmaz Karaca’yı da gözaltına aldırsana. Kendisi Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi”. KORKMAZ’IN HEDİYE ETTİĞİ AUDİ A8 “2- süslü sülüman, bu şahıs Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine hediye ettiği Audi A8 arabayı kullanıyordu. Bu olaylar karışınca arabayı Sezgin Baran Korkmaz’ın Sancaktepe’deki Biofarma isimli ilaç fabrikasına yollayıp bıraktı”. SÜTAŞ’IN ÖZEL İŞLERİNİ HALLEDİYOR “3- Ayrıca bu şahsın danışmanlık adı altında birçok kuruluştan para alması sence etik mi? Eğer ki etik ise başta Sütaş firmasının sahibi olmak üzere birçok firmanın da özel işlerini halledip ekstradan elden ne kadar avanta aldığını biliyor musun?” KOKAİNCİYİ KOLLAA, GARİBANA ÇÖK “4- Video çekmeye başlayınca bunları da anlatacağım. süslü sülü, geçinemiyoruz diyen yaşlı dayı da fetöcü müydü? Adamı niye gözaltına aldın? Kokaincilere dokunmazsın, rüşvetçi siyasilere dokunmazsın, nerde bir garip var onların tepesine binersin”. MUHALEFET 10 BİN DOLARA TAKTI “5- Kıymetli kardeşlerim, muhalif milletvekillerine ve gazetecilere bu tweetlerimi iletin ve baskı kurun. Görelim süslü sülümanın vatanseverliğini. Gerçi muhalefetin hayalleri küçük olduğu için bir takmışlar 10 bin dolara, bir de iki üç yerden maaş alan yetkililere”. 
Yeni iddialarda bulunan Sedat Peker, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı danışmanı Korkmaz Karaca’nın SÜTAŞ’ın özel işlerini takip ettiğini söyledi. Peker, Sezgin Baran Korkmaz’ın Karaca’ya lüks araç verdiğini de dile getirdi.

haberimizvar.net- Ortaya attığı iddialarla Türkiye gündemine gelen Sedat Peker, sosyal medya hesabı Twitter’dan yeni iddialarda bulundu. AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca’nın Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği arabayı kullandığını öne süren Peker, tartışmaların başlaması ile söz konusu arabanın bir ilaç firmasına yollandığını iddia etti. Karaca’nın ayrıca SÜTAŞ için özel görüşmeler yaptığını ve rüşvet aldığını da ileri süren Peker, Süleyman Soylu’yu göreve davet edip Karaca’yı gözaltına aldırmasını söyledi.

NAMUSUN VARSA KARACA’YI ALDIR

Peker şu paylaşımları yaptı: “1- süslü sülü; garip gurebaları, fakir fukaraları gözaltına alıyorsun ya, al sana suç duyurusunda bulunuyorum. Eğer namusun varsa Korkmaz Karaca’yı da gözaltına aldırsana. Kendisi Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi”.

KORKMAZ’IN HEDİYE ETTİĞİ AUDİ A8

“2- süslü sülüman, bu şahıs Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine hediye ettiği Audi A8 arabayı kullanıyordu. Bu olaylar karışınca arabayı Sezgin Baran Korkmaz’ın Sancaktepe’deki Biofarma isimli ilaç fabrikasına yollayıp bıraktı”.

SÜTAŞ’IN ÖZEL İŞLERİNİ HALLEDİYOR

“3- Ayrıca bu şahsın danışmanlık adı altında birçok kuruluştan para alması sence etik mi? Eğer ki etik ise başta Sütaş firmasının sahibi olmak üzere birçok firmanın da özel işlerini halledip ekstradan elden ne kadar avanta aldığını biliyor musun?”

KOKAİNCİYİ KOLLAA, GARİBANA ÇÖK

“4- Video çekmeye başlayınca bunları da anlatacağım. süslü sülü, geçinemiyoruz diyen yaşlı dayı da fetöcü müydü? Adamı niye gözaltına aldın? Kokaincilere dokunmazsın, rüşvetçi siyasilere dokunmazsın, nerde bir garip var onların tepesine binersin”.

MUHALEFET 10 BİN DOLARA TAKTI

“5- Kıymetli kardeşlerim, muhalif milletvekillerine ve gazetecilere bu tweetlerimi iletin ve baskı kurun. Görelim süslü sülümanın vatanseverliğini. Gerçi muhalefetin hayalleri küçük olduğu için bir takmışlar 10 bin dolara, bir de iki üç yerden maaş alan yetkililere”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.