Cumhuriyet için koştular

SPOR 27.10.2022 - 16:11, Güncelleme: 27.10.2022 - 16:11
 

Cumhuriyet için koştular

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 2910 metre “Cumhuriyet İçin Koş Akdeniz” koşu etkinliği düzenlendi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Rektörlük Binası önünden başlayan etkinliğe Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aktop, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yarışmanın başlama işaretini veren Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, “2910 metrelik “Cumhuriyet İçin Koş Akdeniz” etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinlikte 2910 metre 29 Ekim’i temsil ediyor. Cumhuriyetimizin 99. Yılı anısına düzenlediğimiz bu güzel koşunun herkese sağlık getirmesini diliyorum.” diye konuştu. Yarışma sırasında bir grup öğrenci 30 metre boyunda Türk Bayrağı ile koştu. 2910 metrelik parkuru tamamlayan yarışmacılara Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan madalyalar verildi.  
Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 2910 metre “Cumhuriyet İçin Koş Akdeniz” koşu etkinliği düzenlendi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Rektörlük Binası önünden başlayan etkinliğe Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aktop, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yarışmanın başlama işaretini veren Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, “2910 metrelik “Cumhuriyet İçin Koş Akdeniz” etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinlikte 2910 metre 29 Ekim’i temsil ediyor. Cumhuriyetimizin 99. Yılı anısına düzenlediğimiz bu güzel koşunun herkese sağlık getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

Yarışma sırasında bir grup öğrenci 30 metre boyunda Türk Bayrağı ile koştu. 2910 metrelik parkuru tamamlayan yarışmacılara Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan madalyalar verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.