Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizi

GÜNDEM 29.08.2021 - 19:20, Güncelleme: 29.08.2021 - 19:20
 

Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizi

Erdoğan’ın, “Rezervimiz yıl sonu 115 milyarı aşacak” sözlerini eleştiren Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan, “IMF’nin son SDR tahsisini kullanmayacağınızı açıklayacak mısınız? Faize karşıydınız. Neden Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizini ödüyoruz?” diye sordu.

HABERİMİZVAR – Bosna Hersek ve Karadağ ziyareti sonrası basın mensuplarına IMF kredisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu, tüm üye ülkelerin kullanımına açılmış bir kaynak. Bununla beraber rezerv miktarımız Allah nasip ederse yıl sonu itibarıyla 115 milyar doları yakalayacak. Tabii muhalefetin hesapları daha farklıydı, bunlar çok daha düşük rakamlar planlıyorlardı, bunların hesapları” sözlerine Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’dan yanıt geldi. GELECEK PARTİSİ’NDEN SORULAR Sosyal medya hesabında Erdoğan’ın “rezerv miktarımız Allah nasip ederse yıl sonu itibarıyla 115 milyar doları yakalayacak. Fazlası olacak, azı olmayacak” sözlerini alıntılayan Özcan, “Uçağa alınan gazeteciler bir dahaki sefere şunları sorsunlar: 20 yıldır IMF karşıtlığından oy devşiriyorsunuz. IMF’nin son SDR tahsisini kullanmayacağınızı açıklayacak mısınız? Faize karşıydınız. Peki neden Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizini ödüyoruz?” dedi. (Haber Merkezi)
Erdoğan’ın, “Rezervimiz yıl sonu 115 milyarı aşacak” sözlerini eleştiren Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan, “IMF’nin son SDR tahsisini kullanmayacağınızı açıklayacak mısınız? Faize karşıydınız. Neden Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizini ödüyoruz?” diye sordu.

HABERİMİZVAR – Bosna Hersek ve Karadağ ziyareti sonrası basın mensuplarına IMF kredisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu, tüm üye ülkelerin kullanımına açılmış bir kaynak. Bununla beraber rezerv miktarımız Allah nasip ederse yıl sonu itibarıyla 115 milyar doları yakalayacak. Tabii muhalefetin hesapları daha farklıydı, bunlar çok daha düşük rakamlar planlıyorlardı, bunların hesapları” sözlerine Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’dan yanıt geldi.

GELECEK PARTİSİ’NDEN SORULAR

Sosyal medya hesabında Erdoğan’ın “rezerv miktarımız Allah nasip ederse yıl sonu itibarıyla 115 milyar doları yakalayacak. Fazlası olacak, azı olmayacak” sözlerini alıntılayan Özcan, “Uçağa alınan gazeteciler bir dahaki sefere şunları sorsunlar: 20 yıldır IMF karşıtlığından oy devşiriyorsunuz. IMF’nin son SDR tahsisini kullanmayacağınızı açıklayacak mısınız? Faize karşıydınız. Peki neden Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizini ödüyoruz?” dedi. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.