Daha kaç kadını kaybetmemiz gerek

GÜNDEM 21.07.2020 - 15:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Daha kaç kadını kaybetmemiz gerek

Muğla’nın Ula İlçesi’nde 5 gündür kayıp olan ve bugün ormanlık alanda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin Türkiye’yi yasa boğdu.

haberimizvar.net- Genç kızın eski erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü, ardından yakılarak üzerine beton döküldüğünün ortaya çıkması ise acı ve üzüntüyü katladı. Katile sosyal medyada öfke yağarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, bu vahşi cinayet üzerinden İstanbul Sözleşmesi’ni hatırlattı.   İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VURGUSU İYİ Parti Lideri Akşener twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Pınar Gültekin'in sahipsiz kalan çığlığıyla bir kez daha yandık. Bir kadının daha hayallerini çaldılar. Bir kadının daha yüreğine evlat acısı düşürdüler.  İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?” ifadelerini kullandı.  
Muğla’nın Ula İlçesi’nde 5 gündür kayıp olan ve bugün ormanlık alanda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin Türkiye’yi yasa boğdu.

haberimizvar.net- Genç kızın eski erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü, ardından yakılarak üzerine beton döküldüğünün ortaya çıkması ise acı ve üzüntüyü katladı. Katile sosyal medyada öfke yağarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, bu vahşi cinayet üzerinden İstanbul Sözleşmesi’ni hatırlattı.

 

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VURGUSU

İYİ Parti Lideri Akşener twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Pınar Gültekin'in sahipsiz kalan çığlığıyla bir kez daha yandık. Bir kadının daha hayallerini çaldılar. Bir kadının daha yüreğine evlat acısı düşürdüler.  İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.