Daha yeşil Kumluca için

YEREL 27.10.2023 - 17:00, Güncelleme: 27.10.2023 - 17:00
 

Daha yeşil Kumluca için

Kumluca'da Cumhuriyetin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi

haberimizvar.net-Fidan dikme etkinliğine Kumluca Kaymakamlığı'nın koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile 200 öğrencinin katıldığı bildiriliyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, " Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ağaçsız orman ve ağaçsız toprak vatan değildir. Eğer vatan denen şey kupkuru dallardan, taşlardan, ekilmemiş alanlardan, çıplak ovalardan, kentlerden, köylerden oluşmuş olsaydı, onun zindandan hiç bir farkı olmazdı. Hiçbir vatan toprağı kaderine terk edilemez' sözlerinden hareketle Kumluca'yı ağaçlarla bir kez daha güzelleştirmek için, Cumhuriyetimizin 100.yılında 500 çam ağacını toprakla buluşturduk" denildi.  
Kumluca'da Cumhuriyetin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi

haberimizvar.net-Fidan dikme etkinliğine Kumluca Kaymakamlığı'nın koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile 200 öğrencinin katıldığı bildiriliyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, " Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ağaçsız orman ve ağaçsız toprak vatan değildir. Eğer vatan denen şey kupkuru dallardan, taşlardan, ekilmemiş alanlardan, çıplak ovalardan, kentlerden, köylerden oluşmuş olsaydı, onun zindandan hiç bir farkı olmazdı. Hiçbir vatan toprağı kaderine terk edilemez' sözlerinden hareketle Kumluca'yı ağaçlarla bir kez daha güzelleştirmek için, Cumhuriyetimizin 100.yılında 500 çam ağacını toprakla buluşturduk" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.