Daire kapısı önündeki spor ayakkabıyı böyle çaldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2024 - 11:43, Güncelleme: 20.02.2024 - 11:43
 

Daire kapısı önündeki spor ayakkabıyı böyle çaldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir şahsın daire kapısının önünden spor ayakkabısını çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

haberimizvar.net- Olay, Cikcilli Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz bir şahıs apartmanın merdivenlerinden inerek daire kapısının önünde duran bir çift spor ayakkabısını alıp montunun içine koydu. Şahıs daha sonra yoluna devam ederek apartmandan çıkış yaptı. Şahsın ayakkabıyı çaldığı anlar apartman içerisindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 
Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir şahsın daire kapısının önünden spor ayakkabısını çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

haberimizvar.net- Olay, Cikcilli Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz bir şahıs apartmanın merdivenlerinden inerek daire kapısının önünde duran bir çift spor ayakkabısını alıp montunun içine koydu.

Şahıs daha sonra yoluna devam ederek apartmandan çıkış yaptı. Şahsın ayakkabıyı çaldığı anlar apartman içerisindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.