Damat İYİ Parti'den kaçtı Kayınpeder İYİ Parti'ye koştu

SİYASET 05.12.2023 - 14:38, Güncelleme: 05.12.2023 - 14:38
 

Damat İYİ Parti'den kaçtı Kayınpeder İYİ Parti'ye koştu

Siyaset sahnesinde ilginç bir değişim yaşandı, Barış Bulut İYİ Parti'den istifa ederek CHP'den büyükşehir belediye başkan aday adayı olurken, kayınpederi Enver Aputkan ise Serik belediye başkan aday adaylığı için Serik Belediye Başkanlığı görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- Antalya'nın siyaset sahnesinde dün ilginç bir değişim yaşandı. İYİ Partili Kepez ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Barış Bulut, partisinden istifa ederek, CHP'ye geçip Antalya Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bulut'un kayınpederi olan Bağımsız Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise İYİ Partiden belediye başkan aday adaylığı için belediye başkanı olarak adaylık yarışına katılmanın etik olmadığı düşüncesiyle başkanlık  görevinden istifa etti. Barış Bulut, İYİ Parti ile yollarını ayırıp, 'Baba ocağım' dediği CHP'ye dönüp Büyükşehir aday adayı olurken, AK Parti'den Serik Belediye Başkanı seçilen ancak partisiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bir süre önce istifa ederek bağımsız belediye başkanı unvanını alan Enver Aputkan ise propaganda çalışmalarını belediye başkanı olarak yapmanın etik olmadığı düşüncesiyle başkanlık görevinden istifa ederek, damadının ayrıldığı İYİ Parti'den Serik belediye başkan aday adayı oldu. Aputkan'ın bu düşüncesini yakın çevresiyle de paylaştığı bildiriliyor.
Siyaset sahnesinde ilginç bir değişim yaşandı, Barış Bulut İYİ Parti'den istifa ederek CHP'den büyükşehir belediye başkan aday adayı olurken, kayınpederi Enver Aputkan ise Serik belediye başkan aday adaylığı için Serik Belediye Başkanlığı görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- Antalya'nın siyaset sahnesinde dün ilginç bir değişim yaşandı. İYİ Partili Kepez ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Barış Bulut, partisinden istifa ederek, CHP'ye geçip Antalya Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bulut'un kayınpederi olan Bağımsız Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise İYİ Partiden belediye başkan aday adaylığı için belediye başkanı olarak adaylık yarışına katılmanın etik olmadığı düşüncesiyle başkanlık  görevinden istifa etti.

Barış Bulut, İYİ Parti ile yollarını ayırıp, 'Baba ocağım' dediği CHP'ye dönüp Büyükşehir aday adayı olurken, AK Parti'den Serik Belediye Başkanı seçilen ancak partisiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bir süre önce istifa ederek bağımsız belediye başkanı unvanını alan Enver Aputkan ise propaganda çalışmalarını belediye başkanı olarak yapmanın etik olmadığı düşüncesiyle başkanlık görevinden istifa ederek, damadının ayrıldığı İYİ Parti'den Serik belediye başkan aday adayı oldu. Aputkan'ın bu düşüncesini yakın çevresiyle de paylaştığı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.