Dansın mega starına yakıştı

YAŞAM 21.01.2022 - 11:15, Güncelleme: 21.01.2022 - 11:15
 

Dansın mega starına yakıştı

Türkiye Latin Dansları camiasında birçok başarıya imza atan ve 'Dansın Megastarı' olarak tanınan ünlü dansçı ve koreograf Fatih Haktan Coşkun geçtiğimiz gün yeni yaşını kutladı.

haberimizvar.net- Pandemi sebebiyle ara verdikleri dans partilerine 2022’nin ilk haftası itibariyle yeniden başlayan FHC Sahne Sanatları Akademisi öğrencileri 19 Ocak Çarşamba gecesi Balerin Cafe’de bir araya geldi. Akademi kurucusu Fatih Haktan Coşkun tarafından her hafta organize edilen partiye bu hafta“Megastar”ın doğum günü kutlaması damgasını vurdu. Yaklaşık üç saat süren ve her yaştan dansçının katıldığı partide FHC öğrencileri hocalarıyla beraber dans etti. Ailelerin de davetli olduğu gecede Salsa, Bachata gibi Latin danslarının yanı sıra eğlenceli grup dansları da yapıldı. Kısa bir konuşmanın ardından doğum günü pastasını kesen Fatih Haktan Coşkun, sözü ve müziği kendisine ait olan ilk çıkış şarkısı “Aşka Saygım Var” ile etrafında dans çemberi oluşturan dansçılarla dans ederek yeni yaşını yine dansla karşıladı.
Türkiye Latin Dansları camiasında birçok başarıya imza atan ve 'Dansın Megastarı' olarak tanınan ünlü dansçı ve koreograf Fatih Haktan Coşkun geçtiğimiz gün yeni yaşını kutladı.

haberimizvar.net- Pandemi sebebiyle ara verdikleri dans partilerine 2022’nin ilk haftası itibariyle yeniden başlayan FHC Sahne Sanatları Akademisi öğrencileri 19 Ocak Çarşamba gecesi Balerin Cafe’de bir araya geldi. Akademi kurucusu Fatih Haktan Coşkun tarafından her hafta organize edilen partiye bu hafta“Megastar”ın doğum günü kutlaması damgasını vurdu.
Yaklaşık üç saat süren ve her yaştan dansçının katıldığı partide FHC öğrencileri hocalarıyla beraber dans etti. Ailelerin de davetli olduğu gecede Salsa, Bachata gibi Latin danslarının yanı sıra eğlenceli grup dansları da yapıldı. Kısa bir konuşmanın ardından doğum günü pastasını kesen Fatih Haktan Coşkun, sözü ve müziği kendisine ait olan ilk çıkış şarkısı “Aşka Saygım Var” ile etrafında dans çemberi oluşturan dansçılarla dans ederek yeni yaşını yine dansla karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.