Davutoğlu’ndan bağış eleştirisi

GÜNDEM 31.03.2020 - 18:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Davutoğlu’ndan bağış eleştirisi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hükümetin korona virüs pandemi nedeniyle vatandaştan destek talebinde bulunmasını eleştirerek, "Burada bir terslik yok mu?" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirdiği 'Millete sesleniş' konuşmasında, vatandaşlardan korona virüs pandemi ile mücadele konusunda maddi yardım talep etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalefet cephesinden art arda eleştiriler geldi.  "BİZDE VATANDAŞTAN PARA TOPLANIYOR" Tüm dünyada, devletlerin vatandaşlara para verdiğini, Türkiye'de ise bu durumun tam tersi olduğunu belirten Davutoğlu, "Milletimiz fedakardır, ihtiyaç duyduğunda sadece malını değil canını da vermekten kaçınmaz. Tarihimiz bunun örnekleriyle doludur. Ancak koronavirüs karşısında bütün devletler vatandaşlarına para aktarırken, bizde vatandaştan para toplanıyor. Burada bir terslik yok mu?" dedi.   
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hükümetin korona virüs pandemi nedeniyle vatandaştan destek talebinde bulunmasını eleştirerek, "Burada bir terslik yok mu?" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirdiği 'Millete sesleniş' konuşmasında, vatandaşlardan korona virüs pandemi ile mücadele konusunda maddi yardım talep etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalefet cephesinden art arda eleştiriler geldi. 

"BİZDE VATANDAŞTAN PARA TOPLANIYOR"

Tüm dünyada, devletlerin vatandaşlara para verdiğini, Türkiye'de ise bu durumun tam tersi olduğunu belirten Davutoğlu, "Milletimiz fedakardır, ihtiyaç duyduğunda sadece malını değil canını da vermekten kaçınmaz. Tarihimiz bunun örnekleriyle doludur. Ancak koronavirüs karşısında bütün devletler vatandaşlarına para aktarırken, bizde vatandaştan para toplanıyor. Burada bir terslik yok mu?" dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.