Davutoğlu'ndan Muratpaşa'ya övgü

SİYASET 05.03.2024 - 13:40, Güncelleme: 05.03.2024 - 13:40
 

Davutoğlu'ndan Muratpaşa'ya övgü

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Muratpaşa'da örnek belediyecilik sergilendiğini söyledi.

haberimizvar.net- Davutoğlu, beraberinde sıra Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Dr. Serap Yazıcı ve Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici’yle Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Davutoğlu, görüşme sırasında Başkan Uysal’a Muratpaşa Belediyesi olarak örnek bir belediyecilik sergilediklerini söyledi. Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu, kendisinin kaleme aldığı ‘Medeniyetler ve Şehirler’ isimli kitabını, ilk sayfasına “Kültür coğrafyamızdaki şehirlerimize ve medeniyet iklimimize yaptığı katkıları takdirlerimle, Muratpaşa Belediye’mizi ziyaretimizin aziz hatırasına” notunu yazarak Başkan Uysal’a armağan etti.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Muratpaşa'da örnek belediyecilik sergilendiğini söyledi.

haberimizvar.net- Davutoğlu, beraberinde sıra Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Dr. Serap Yazıcı ve Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici’yle Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Davutoğlu, görüşme sırasında Başkan Uysal’a Muratpaşa Belediyesi olarak örnek bir belediyecilik sergilediklerini söyledi.

Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu, kendisinin kaleme aldığı ‘Medeniyetler ve Şehirler’ isimli kitabını, ilk sayfasına “Kültür coğrafyamızdaki şehirlerimize ve medeniyet iklimimize yaptığı katkıları takdirlerimle, Muratpaşa Belediye’mizi ziyaretimizin aziz hatırasına” notunu yazarak Başkan Uysal’a armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.