'Değişim Grubu'na katılım arttı

YEREL 17.11.2023 - 12:26, Güncelleme: 17.11.2023 - 16:06
 

'Değişim Grubu'na katılım arttı

CHP Antalya Örgütü'nün önemli isimlerinden Ayhan Zor ve arkadaşlarının oluşturduğu 'Değişim Grubu' geleneği sürdürüp, perşembe günleri 'siyasi sohbetler' de buluşuyor.

haberimizvar.net- Seçim yaklaştıkça adaylık beklentisi olanların ilgi gösterdiği Değişim grubunun siyasi sohbetler toplantılarına CHP Antalya eski Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Eroğlu, adı kulislerde CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan Avukat Rıdvan Yıldız da katılım sağlıyor. Konyaaltı Hayat Park'ta gerçekleşen dost buluşmalarında Türkiye ve antalya siyaseti değerlendirilmesi yapılıyor. Yıllardır devam eden perşembe buluşmalarına zaman zaman da konuklar katılıyor.
CHP Antalya Örgütü'nün önemli isimlerinden Ayhan Zor ve arkadaşlarının oluşturduğu 'Değişim Grubu' geleneği sürdürüp, perşembe günleri 'siyasi sohbetler' de buluşuyor.

haberimizvar.net- Seçim yaklaştıkça adaylık beklentisi olanların ilgi gösterdiği Değişim grubunun siyasi sohbetler toplantılarına CHP Antalya eski Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Eroğlu, adı kulislerde CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan Avukat Rıdvan Yıldız da katılım sağlıyor.

Konyaaltı Hayat Park'ta gerçekleşen dost buluşmalarında Türkiye ve antalya siyaseti değerlendirilmesi yapılıyor. Yıllardır devam eden perşembe buluşmalarına zaman zaman da konuklar katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.