Delegelere gitti

SİYASET 27.12.2019 - 17:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Delegelere gitti

CHP Antalya İl Başkan adaylığını açıkladıktan sonra ziyaretlere başlayan Nusret Bayar bugün Baro yönetimini, partisinin Üçgen ve Fener mahallerindeki temsilcilikleri ziyaret etti.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, bugün partisinin mahalle temsilciliklerinde delegelerle ve partililerle buluştu. Önce CHP Üçgen Mahallesi temsilciğine ardından da Fener Mahallesi temsilciliğini ziyaret eden Bayar, delegelerle sohbet etme imkanı buldu. Partililerle keyifli sohbet geçiren Bayar, ziyaretlerine gün boyu devam etti. ANTALYA BAROSUNA ZİYARET Antalya Baro Başkanı Polat Balkan ve yönetimini de ziyaret eden CHP İl Başkan Adayı Nusret Bayar, şubat alında gerçekleşecek il başkanlığı seçimlerinde destek istedi.             
CHP Antalya İl Başkan adaylığını açıkladıktan sonra ziyaretlere başlayan Nusret Bayar bugün Baro yönetimini, partisinin Üçgen ve Fener mahallerindeki temsilcilikleri ziyaret etti.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, bugün partisinin mahalle temsilciliklerinde delegelerle ve partililerle buluştu. Önce CHP Üçgen Mahallesi temsilciğine ardından da Fener Mahallesi temsilciliğini ziyaret eden Bayar, delegelerle sohbet etme imkanı buldu. Partililerle keyifli sohbet geçiren Bayar, ziyaretlerine gün boyu devam etti.

ANTALYA BAROSUNA ZİYARET

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan ve yönetimini de ziyaret eden CHP İl Başkan Adayı Nusret Bayar, şubat alında gerçekleşecek il başkanlığı seçimlerinde destek istedi. 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.