Delikyol göz göre göre yandı

GÜNDEM 04.08.2021 - 10:43, Güncelleme: 04.08.2021 - 10:43
 

Delikyol göz göre göre yandı

Marmaris’in Delikyol Koyu’nda halkın gün boyu söndürmeye çalıştığı yangın, bütün tepeyi sardı. Söndürme çabaları engellenen vatandaşların söylediğine göre bir tane helikopter bile gelmedi. Şahan Gökbakar yangının Turgut Köyü’ne inme ihtimali olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- Akdeniz bölgesindeki dev yangınlar halen büyümeye devam ederken sosyal medyada Batuhan Onur Maz isimli bir vatandaş, dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Marmaris’in Delikyol bölgesinde küçük çapta başlayan yangına müdahaleye gittiklerini söyleyen Maz, Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından engellendiklerini öne sürdü. Komedyen Şahan Gökbakar’ın da gündeme getirdiği Delikyol Koyu’ndaki yangın, yeterli müdahale edilmediği için bütün koyu sararak küle çevirdi. GÖNÜLLÜLERE SU VERİLMEDİ Gündüz saatlerinde Delikyol bölgesinde çok küçük bir noktada yangın başladığını söyleyen Maz, bu yangına müdahale etmek için yol açtıklarını, hortumlarını taşıdıklarını, ancak kendilerine su verilmediğini belirtti. Bu olayın ardından 6 saat boyunca beklediklerini ve yangını izlediklerini söyleyen Maz, bölgeye tekrar hortum taşımaya çalıştıklarını, ancak yine geri gönderildiklerini açıkladı. Maz’ın iddiasına göre, ekipler kendilerine, “Bu orman yanacak” dedi. 2 saat sonra yeni bir video paylaşan Maz, yangına iyice büyüdükten sonra müdahale edildiğini söyledi.  ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN ÇAĞRI Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da, Delikyol’la ilgili çağrı yaptı. Yangının 2 saat önce drone ile çekilmiş görüntülerini paylaşan Gökbakar, alevlerin ulaştığı alanın ve boyutun korkutucu olduğunu ifade etti. Videoda, daha önce yayınlar yaptığı Delikyol Koyu’na işaret eden Gökbakar, yangının asıl etkili olduğu bölgenin koyun yukarısındaki tepenin arkasında bulunduğunu ve yangının Turgut Köyü’ne inme ihtimali olduğunu belirtti. DAHA ÖNCE DE ÇAĞRI YAPMIŞTI Şahan Gökbakar, birkaç gün önce de herhangi bir yardımın gitmediğini söylediği bir bölgeye yardım gönderilmesi için benzer bir çağrıda bulunmuştu. Gökbakar’ın çağrısı sonuç bulsa da ilk etapta bölgeye yalnızca bir kez su dökülmüş, ünlü komedyen de bunun üzerine ikinci bir canlı yayın yapmış ve tekrar çağrıda bulunmuştu. Son çağrı sonucunda bölgeye 3 adet helikopter sevk edilmişti.  
Marmaris’in Delikyol Koyu’nda halkın gün boyu söndürmeye çalıştığı yangın, bütün tepeyi sardı. Söndürme çabaları engellenen vatandaşların söylediğine göre bir tane helikopter bile gelmedi. Şahan Gökbakar yangının Turgut Köyü’ne inme ihtimali olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- Akdeniz bölgesindeki dev yangınlar halen büyümeye devam ederken sosyal medyada Batuhan Onur Maz isimli bir vatandaş, dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Marmaris’in Delikyol bölgesinde küçük çapta başlayan yangına müdahaleye gittiklerini söyleyen Maz, Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından engellendiklerini öne sürdü. Komedyen Şahan Gökbakar’ın da gündeme getirdiği Delikyol Koyu’ndaki yangın, yeterli müdahale edilmediği için bütün koyu sararak küle çevirdi.

GÖNÜLLÜLERE SU VERİLMEDİ

Gündüz saatlerinde Delikyol bölgesinde çok küçük bir noktada yangın başladığını söyleyen Maz, bu yangına müdahale etmek için yol açtıklarını, hortumlarını taşıdıklarını, ancak kendilerine su verilmediğini belirtti. Bu olayın ardından 6 saat boyunca beklediklerini ve yangını izlediklerini söyleyen Maz, bölgeye tekrar hortum taşımaya çalıştıklarını, ancak yine geri gönderildiklerini açıkladı. Maz’ın iddiasına göre, ekipler kendilerine, “Bu orman yanacak” dedi. 2 saat sonra yeni bir video paylaşan Maz, yangına iyice büyüdükten sonra müdahale edildiğini söyledi. 

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN ÇAĞRI

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da, Delikyol’la ilgili çağrı yaptı. Yangının 2 saat önce drone ile çekilmiş görüntülerini paylaşan Gökbakar, alevlerin ulaştığı alanın ve boyutun korkutucu olduğunu ifade etti. Videoda, daha önce yayınlar yaptığı Delikyol Koyu’na işaret eden Gökbakar, yangının asıl etkili olduğu bölgenin koyun yukarısındaki tepenin arkasında bulunduğunu ve yangının Turgut Köyü’ne inme ihtimali olduğunu belirtti.

DAHA ÖNCE DE ÇAĞRI YAPMIŞTI

Şahan Gökbakar, birkaç gün önce de herhangi bir yardımın gitmediğini söylediği bir bölgeye yardım gönderilmesi için benzer bir çağrıda bulunmuştu. Gökbakar’ın çağrısı sonuç bulsa da ilk etapta bölgeye yalnızca bir kez su dökülmüş, ünlü komedyen de bunun üzerine ikinci bir canlı yayın yapmış ve tekrar çağrıda bulunmuştu. Son çağrı sonucunda bölgeye 3 adet helikopter sevk edilmişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.