DEM Antalya Büyükşehir adayı belli oldu

SİYASET 30.01.2024 - 20:49, Güncelleme: 30.01.2024 - 20:49
 

DEM Antalya Büyükşehir adayı belli oldu

DEM Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Bülbül oldu.

haberimizvar.net- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’nı belirledi. Önceki dönem Antalya Milletvekili Kemal Bülbül adaylığı kamuoyuna duyuruldu. Gazetemize açıklamada bulunan Bülbül, “Halkların kardeşliği adına partimizin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.
DEM Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Bülbül oldu.

haberimizvar.net- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’nı belirledi.
Önceki dönem Antalya Milletvekili Kemal Bülbül adaylığı kamuoyuna duyuruldu. Gazetemize açıklamada bulunan Bülbül, “Halkların kardeşliği adına partimizin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.