DEM'den CHP'ye iade-i ziyaret

SİYASET 24.01.2024 - 11:03, Güncelleme: 24.01.2024 - 11:03
 

DEM'den CHP'ye iade-i ziyaret

DEM Parti Antalya İl Eş Başkanları İhsan Nergiz ve Hülya Can, beraberlerindeki parti yöneticileriyle birlikte, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'ya iade-i ziyarette bulundu.

haberimizvar.net- 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partiler arasındaki ziyaret trafiği hız kazanıyor. 20 Aralık'ta CHP Antalya İl Başkanlığı'na yapılan ziyaretin ardından DEM Parti temsilcileri, bu kez CHP Antalya İl Başkanı ve yönetimine iade-i ziyaret gerçekleştirdi. DEM Parti Antalya İl Eş Başkanları Nergiz ve Can'ı, Genel Merkez PM Üyesi Mehmet Ali Yavuz ile İl yöneticileri Muhammed Osman Metindir ve Hasan Özseçen de yalnız bırakmadı. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci ve İl yöneticileri de ziyaret sırasında hazır bulundu. Toplantıda, Türkiye gündemine dair değerlendirmeler yapıldı ve yerel seçimler ile Antalya'nın sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
DEM Parti Antalya İl Eş Başkanları İhsan Nergiz ve Hülya Can, beraberlerindeki parti yöneticileriyle birlikte, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'ya iade-i ziyarette bulundu.

haberimizvar.net- 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partiler arasındaki ziyaret trafiği hız kazanıyor. 20 Aralık'ta CHP Antalya İl Başkanlığı'na yapılan ziyaretin ardından DEM Parti temsilcileri, bu kez CHP Antalya İl Başkanı ve yönetimine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

DEM Parti Antalya İl Eş Başkanları Nergiz ve Can'ı, Genel Merkez PM Üyesi Mehmet Ali Yavuz ile İl yöneticileri Muhammed Osman Metindir ve Hasan Özseçen de yalnız bırakmadı. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci ve İl yöneticileri de ziyaret sırasında hazır bulundu.

Toplantıda, Türkiye gündemine dair değerlendirmeler yapıldı ve yerel seçimler ile Antalya'nın sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.