Demir, Serik’in birim müdürleriyle toplantı yaptı

YEREL 27.05.2020 - 14:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Demir, Serik’in birim müdürleriyle toplantı yaptı

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik ilçesinde görevli birim müdürleriyle toplantı yaptı.

haberimizvar.net-Serik’te yapılan çalışmalar ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda, önce birim müdürleri ile bayramlaşan CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, yapılan toplantıların oldukça verimli geçtiğini söyledi. Başkan Demir, daha sonra şöyle konuştu: “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik’te bulunan birim müdürlerini tek tek dinledik. Serik’teki bütün birimlerimiz, halkımıza daha iyi hizmet vermek için gece-gündüz çalışıyor. Serik’e daha iyi hizmet verebilmek için, bu tür istişare toplantıları yapıyoruz. Yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız toplantılar çok verimli geçiyor.” KİMLER KATILDI? Kadriye Mahallesi’nde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Hizmet Birimi’nde yapılan toplantıya CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ile Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Antalya İl Başkan Yardımcıları Mehmet Günal ve Önder Top, CHP Serik Gençlik Kolları Başkanı Ali Teke, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu İlçeleri İlaçlama Mesul Müdürü Gürhan Aydın, İlaçlama Birimi Müdürü Mevlüt Serin, Hizmet Birimi Şube Müdürü Fatih Erkuş, Mezarlık Birimi Müdürü Mehmet Gülaydın, Park Bahçe Birimi Müdürü Erdal Akman, Sosyal Hizmetler Birim Sorumlusu Düriye Demir, Mezbahane Birim Sorumlusu Fulya Kuş, ASAT İçme Suyu Saha Sorumlusu Erdoğan Kaya, Arıtma Birim Sorumlusu Hasan Güleç katıldı.  
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik ilçesinde görevli birim müdürleriyle toplantı yaptı.

haberimizvar.net-Serik’te yapılan çalışmalar ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda, önce birim müdürleri ile bayramlaşan CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, yapılan toplantıların oldukça verimli geçtiğini söyledi. Başkan Demir, daha sonra şöyle konuştu: “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik’te bulunan birim müdürlerini tek tek dinledik. Serik’teki bütün birimlerimiz, halkımıza daha iyi hizmet vermek için gece-gündüz çalışıyor. Serik’e daha iyi hizmet verebilmek için, bu tür istişare toplantıları yapıyoruz. Yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız toplantılar çok verimli geçiyor.”

KİMLER KATILDI?

Kadriye Mahallesi’nde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Hizmet Birimi’nde yapılan toplantıya CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ile Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Antalya İl Başkan Yardımcıları Mehmet Günal ve Önder Top, CHP Serik Gençlik Kolları Başkanı Ali Teke, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu İlçeleri İlaçlama Mesul Müdürü Gürhan Aydın, İlaçlama Birimi Müdürü Mevlüt Serin, Hizmet Birimi Şube Müdürü Fatih Erkuş, Mezarlık Birimi Müdürü Mehmet Gülaydın, Park Bahçe Birimi Müdürü Erdal Akman, Sosyal Hizmetler Birim Sorumlusu Düriye Demir, Mezbahane Birim Sorumlusu Fulya Kuş, ASAT İçme Suyu Saha Sorumlusu Erdoğan Kaya, Arıtma Birim Sorumlusu Hasan Güleç katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.