Demiral’den AKP’ye Tedik cevabı

GÜNDEM 20.12.2020 - 01:23, Güncelleme: 20.12.2020 - 01:31
 

Demiral’den AKP’ye Tedik cevabı

Ankara’da yaşanan 10 Ekim patlamasında hayatını kaybeden Korkmaz Tedik isminin Konyaaltı Belediyesi tarafından bir parka verilmesi AKP ve MHP’yi rahatsız etti. AKP ve MHP’ye cevap CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Demiral’den geldi.

haberimizvar.net-Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerden biri de Korkmaz Tedik’ti. Tedik’in ismi geçtiğimiz hafta yapılan Konyaaltı Belediye Meclisi’nde bir parka verildi. AKP ve MHP’den ise bu karara tepki sesleri yükseldi. AKP ve MHP’ye cevap ise CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral’den geldi. Yazılı açıklama yapan Demiral şunları söyledi: “300 bin öğrenciye KYK borcundan dolayı icra dosyası açılırken akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Okuyabilmek için umutla gittikleri tarikat yurtlarında tacize uğrayan, canlı canlı yanan küçücük bedenler için akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Şu yaşanılan pandemi sürecinde her gün sağlık emekçilerimizi kaybederken Covid hastalığının meslek hastalığı sayılması için akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Şimdi asılsız yakıştırmalarla, düşmanlık diliyle ve yalanlarla 10 Ekim katliamında yitirdiğimiz canlarımızı ve Korkmaz TEDİK ismini kirletmeye çalışmaktalar. SİYASİ MALZEME YAPILMASIN Vergi afları için, sömürülen kaynaklar için, lise diploması bile sahte GÜREŞÇİ için, madenciler için söyleyecek hiç bir şeyleri olmayanlar iftiralarla en iyi yaptıkları işi yapmaya çalışıyorlar. Korkmaz abi yaşasaydı şu an pandemide emekçiler ölmesin diye mücadele edecekti, asgari ücret için kampanyalarda yer alacak belki de BİMEKS işçilerinin yanlarında olacaktı. Yapılan karalama, iftira kampanyasına karşı meclis üyelerimizin ve Başkanımızın almış oldukları kararda yanlarında olduğumuzu gururla söylüyoruz. Ayrıca Başkanımızın da söylediği gibi kampanya adı altında vatan şehitlerimizin isimlerinin ve fotoğraflarının siyasi parti seçim müzikleri eşliğinde siyasi propaganda aracı olarak kullanılması şiddetle kınıyoruz.”
Ankara’da yaşanan 10 Ekim patlamasında hayatını kaybeden Korkmaz Tedik isminin Konyaaltı Belediyesi tarafından bir parka verilmesi AKP ve MHP’yi rahatsız etti. AKP ve MHP’ye cevap CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Demiral’den geldi.

haberimizvar.net-Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerden biri de Korkmaz Tedik’ti. Tedik’in ismi geçtiğimiz hafta yapılan Konyaaltı Belediye Meclisi’nde bir parka verildi. AKP ve MHP’den ise bu karara tepki sesleri yükseldi. AKP ve MHP’ye cevap ise CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral’den geldi. Yazılı açıklama yapan Demiral şunları söyledi: “300 bin öğrenciye KYK borcundan dolayı icra dosyası açılırken akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Okuyabilmek için umutla gittikleri tarikat yurtlarında tacize uğrayan, canlı canlı yanan küçücük bedenler için akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Şu yaşanılan pandemi sürecinde her gün sağlık emekçilerimizi kaybederken Covid hastalığının meslek hastalığı sayılması için akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Şimdi asılsız yakıştırmalarla, düşmanlık diliyle ve yalanlarla 10 Ekim katliamında yitirdiğimiz canlarımızı ve Korkmaz TEDİK ismini kirletmeye çalışmaktalar.

SİYASİ MALZEME YAPILMASIN

Vergi afları için, sömürülen kaynaklar için, lise diploması bile sahte GÜREŞÇİ için, madenciler için söyleyecek hiç bir şeyleri olmayanlar iftiralarla en iyi yaptıkları işi yapmaya çalışıyorlar. Korkmaz abi yaşasaydı şu an pandemide emekçiler ölmesin diye mücadele edecekti, asgari ücret için kampanyalarda yer alacak belki de BİMEKS işçilerinin yanlarında olacaktı. Yapılan karalama, iftira kampanyasına karşı meclis üyelerimizin ve Başkanımızın almış oldukları kararda yanlarında olduğumuzu gururla söylüyoruz. Ayrıca Başkanımızın da söylediği gibi kampanya adı altında vatan şehitlerimizin isimlerinin ve fotoğraflarının siyasi parti seçim müzikleri eşliğinde siyasi propaganda aracı olarak kullanılması şiddetle kınıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.