Demir’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

YEREL 27.01.2021 - 19:11, Güncelleme: 27.01.2021 - 19:11
 

Demir’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Türkiye Büyük Millet Meclisin de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Danışmanı Ömer Gürler iştirak ettiler.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi hakkında bilgiler veren CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir şunları söyledi: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştük. Genel Başkanımıza geçtiğimiz günlerde Serik’teki muhtarlarımızla yaptığımız toplantı hakkında bilgi verdik. Yaptığımız toplantıya 55 Mahalle Muhtarının katıldığını söyledik. Muhtarlarımız mahalleleri için istedikleri hizmetleri dosya halinde Genel Başkanımıza takdim ettik. Her zaman muhtarlarımızla istişare içerisinde olduğumuzu muhtarlarımızın sorunlarının da takipçisi olacağımızı Genel Başkanımıza ilettik. Bizleri Ankara’da en iyi şekilde ağırlayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Genel Başkanımızın Özel Kalemi Sayın Şükran Kütükçü’ye teşekkür ederim” dedi. 
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir Ankara’da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Türkiye Büyük Millet Meclisin de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Danışmanı Ömer Gürler iştirak ettiler. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi hakkında bilgiler veren CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştük. Genel Başkanımıza geçtiğimiz günlerde Serik’teki muhtarlarımızla yaptığımız toplantı hakkında bilgi verdik. Yaptığımız toplantıya 55 Mahalle Muhtarının katıldığını söyledik. Muhtarlarımız mahalleleri için istedikleri hizmetleri dosya halinde Genel Başkanımıza takdim ettik. Her zaman muhtarlarımızla istişare içerisinde olduğumuzu muhtarlarımızın sorunlarının da takipçisi olacağımızı Genel Başkanımıza ilettik. Bizleri Ankara’da en iyi şekilde ağırlayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Genel Başkanımızın Özel Kalemi Sayın Şükran Kütükçü’ye teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.