Demir'den sonra Kurt da istifa etti

SİYASET 10.12.2021 - 14:14, Güncelleme: 10.12.2021 - 14:14
 

Demir'den sonra Kurt da istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı Mustafa Kurt görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- İbrahim Demir'in ilçe başkanlığı döneminde ilçe sekreteri olarak yönetimde görev yapan Mustafa Kurt, 26 Ekim'de Demir'in rahatsızlığından dolayı istifasının ardından genel merkez tarafından başkanlığa atandı. Kurt, 2 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.  Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Kurt, şu ifadeleri kullandı:  "Sevgili hemşerilerim. 2 yıl ilçe sekreterliği, 2 ay da ilçe başkanlığı görevini yürüttüğüm CHP Serik İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım. CHP'ye bağlılığım devam edecek. Her zaman partimin yanında olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu süreçte bana destek olan başta ailem olmak üzere partili arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim." 
Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı Mustafa Kurt görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- İbrahim Demir'in ilçe başkanlığı döneminde ilçe sekreteri olarak yönetimde görev yapan Mustafa Kurt, 26 Ekim'de Demir'in rahatsızlığından dolayı istifasının ardından genel merkez tarafından başkanlığa atandı. Kurt, 2 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Kurt, şu ifadeleri kullandı:

 "Sevgili hemşerilerim. 2 yıl ilçe sekreterliği, 2 ay da ilçe başkanlığı görevini yürüttüğüm CHP Serik İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım. CHP'ye bağlılığım devam edecek. Her zaman partimin yanında olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu süreçte bana destek olan başta ailem olmak üzere partili arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.