Demirel’in mezarı başındaki Antalyalılar

GÜNDEM 01.11.2019 - 19:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Demirel’in mezarı başındaki Antalyalılar

Süleyman Demirel’in mezarı başında yapılan 95’inci doğum günü anma törenine Antalya’dan CHP Milletvekili Aydın Özer ve İYİ Parti milletvekili Hasan Subaşı katıldı. Antalya ekibinde İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer de yer aldı.

HABERİMİZ VAR – Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 95’inci doğum gününde, memleketi Isparta’nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy Çalcatepe’deki anıt mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Demirel Vakfı’nca düzenlenen anma törenine Antalya’dan da İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı ve CHP Milletvekili Aydın Özer katıldı. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer ile Kurucular Kurulu üyesi Musa Ertugan da törende yer aldı.   ÇOK SAYIDA SİYASETÇİ KATILDI Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törende Demirel’in siyasi hayatında yanında yer alan eski bakanlar Hamdi Üçpınarlar, Esat Kıratlıoğlu ve Ali Nail Erdem de dikkat çekti. Törene Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Demirel’in manevi kızı ve doktoru İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Burdur Belediye Başkanı CHP’li Ali Orkun Ercengiz’in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı.   HASAN SUBAŞI KONUŞMA YAPTI Törende ilk konuşmayı 20 yıl boyunca Demirel’in özel doktoru ve başdanışmanı olarak görev yapan Aylin Cesur yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isteği üzerine Hasan Subaşı da bir konuşma yaptı. Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim de Süleyman Demirel’in sadece Türk dünyasının değil, Azerbaycan’ın da gerçek bir dostu olduğunu, Azerbaycan halkının kendisini saygıyla andığını kaydetti. Eski bakanlardan Esat Kıratlıoğlu ise Süleyman Demirel’in siyasi hayatı ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi.   
Süleyman Demirel’in mezarı başında yapılan 95’inci doğum günü anma törenine Antalya’dan CHP Milletvekili Aydın Özer ve İYİ Parti milletvekili Hasan Subaşı katıldı. Antalya ekibinde İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer de yer aldı.

HABERİMİZ VAR – Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 95’inci doğum gününde, memleketi Isparta’nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy Çalcatepe’deki anıt mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Demirel Vakfı’nca düzenlenen anma törenine Antalya’dan da İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı ve CHP Milletvekili Aydın Özer katıldı. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer ile Kurucular Kurulu üyesi Musa Ertugan da törende yer aldı.

 

ÇOK SAYIDA SİYASETÇİ KATILDI
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törende Demirel’in siyasi hayatında yanında yer alan eski bakanlar Hamdi Üçpınarlar, Esat Kıratlıoğlu ve Ali Nail Erdem de dikkat çekti. Törene Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Demirel’in manevi kızı ve doktoru İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Burdur Belediye Başkanı CHP’li Ali Orkun Ercengiz’in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı.

 

HASAN SUBAŞI KONUŞMA YAPTI

Törende ilk konuşmayı 20 yıl boyunca Demirel’in özel doktoru ve başdanışmanı olarak görev yapan Aylin Cesur yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isteği üzerine Hasan Subaşı da bir konuşma yaptı. Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim de Süleyman Demirel’in sadece Türk dünyasının değil, Azerbaycan’ın da gerçek bir dostu olduğunu, Azerbaycan halkının kendisini saygıyla andığını kaydetti. Eski bakanlardan Esat Kıratlıoğlu ise Süleyman Demirel’in siyasi hayatı ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.