Demre Belediyesi’nden 2 bin gıda paketi

YEREL 29.04.2020 - 16:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Demre Belediyesi’nden 2 bin gıda paketi

Demre Belediyesi, koronavirüs salgını ve Ramazan ayı dolayısıyla şu ana kadar 2 bin gıda paketi dağıttı.

haberimizvar.net-Demre Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan, yardıma muhtaç, 65 yaş üstü vatandaşlara, Ramazan ayı dolayısıyla da ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtıyor. Dağıtılan gıda paketlerinde sıvı yağ, şeker, fasulye, nohut, bulgur, çay, makarna, pirinç, un, çorba, mercimek, tuz, temizlik maddesi olarak sabun ve kolonya yer alıyor. BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Koronavirüs salgını nedeniyle birçok hemşehrimiz dükkanını kapattı. İşsiz kaldı. Günübirlik kazanan, kazandığı ile yaşamını sürdüren birçok insan zor durumda. Sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması, iş yerlerinin kapanması ile harekete geçtik. Şu ana kadar 2 bin gıda paketi dağıttık. Her gün ekiplerimiz ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, gıda paketlerini veriyor. Başka sorunu varsa çözüm bulmaya çalışıyor. Ancak şunu övünerek belirtmek isterim ki dağıttığımız gıda paketlerinin yüzde 95'i, yardımsever Demreli hemşehrilerimizin katkısı. Ayrıca daha önce Demre'de iş yapmış, buradan para kazanmış Türkiye'nin çeşitli illerinden birçok insan bizi arayarak gıda paketi gönderiyor. Güzel yürekli yardımsever, paylaşmayı bilen hemşehrilerimize, bizi arayarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gıda paketi gönderen Demre dostlarına teşekkür ediyoruz. İhtiyacı olan herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bizim ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi hemşehrimiz varsa bize, belediye çalışanlarına veya özel telefonuma yazabilir. Arayabilir. Bu süreci birlikte paylaşarak, bölüşerek, dayanışma içinde aşacağız" dedi.  
Demre Belediyesi, koronavirüs salgını ve Ramazan ayı dolayısıyla şu ana kadar 2 bin gıda paketi dağıttı.

haberimizvar.net-Demre Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan, yardıma muhtaç, 65 yaş üstü vatandaşlara, Ramazan ayı dolayısıyla da ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtıyor. Dağıtılan gıda paketlerinde sıvı yağ, şeker, fasulye, nohut, bulgur, çay, makarna, pirinç, un, çorba, mercimek, tuz, temizlik maddesi olarak sabun ve kolonya yer alıyor.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Koronavirüs salgını nedeniyle birçok hemşehrimiz dükkanını kapattı. İşsiz kaldı. Günübirlik kazanan, kazandığı ile yaşamını sürdüren birçok insan zor durumda. Sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması, iş yerlerinin kapanması ile harekete geçtik. Şu ana kadar 2 bin gıda paketi dağıttık. Her gün ekiplerimiz ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, gıda paketlerini veriyor. Başka sorunu varsa çözüm bulmaya çalışıyor. Ancak şunu övünerek belirtmek isterim ki dağıttığımız gıda paketlerinin yüzde 95'i, yardımsever Demreli hemşehrilerimizin katkısı. Ayrıca daha önce Demre'de iş yapmış, buradan para kazanmış Türkiye'nin çeşitli illerinden birçok insan bizi arayarak gıda paketi gönderiyor. Güzel yürekli yardımsever, paylaşmayı bilen hemşehrilerimize, bizi arayarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gıda paketi gönderen Demre dostlarına teşekkür ediyoruz. İhtiyacı olan herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bizim ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi hemşehrimiz varsa bize, belediye çalışanlarına veya özel telefonuma yazabilir. Arayabilir. Bu süreci birlikte paylaşarak, bölüşerek, dayanışma içinde aşacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.