Demre sonunda kazandı

YEREL 11.08.2023 - 12:49, Güncelleme: 11.08.2023 - 13:10
 

Demre sonunda kazandı

Şahin Tepesi Mevkiinde yer alan ve orman vasfı statüsünde değerlendirilen 52 dönümlük alan, yoğun uğraşlar sonucu tekrar Demre Belediyesi’ne kazandırıldı.

haberimizvar.net- Orman Bölge Müdürlüğü tarafından mesire alanı statüsüyle ihaleye çıkartılan 52 dönümlük alanın kiralama hakkını Demre Belediyesi aldı. Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, uzun zamanadır ilçeye kazandırmak için mesai harcadığı bu alanın, halkın hizmetinde olacağını söyledi. Dün gerçekleşen ihaleden sonra sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir gönderi paylaşan Cengiz, “Değerli Hemşerilerim” diyerek başladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Şahin Tepesi Mevkiinde yer alan ve orman vasfında değerlendirilen 52 dönümlük alan, mesire alanı statüsüyle Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılmış ve bugün gercekleştirilen ihale ile 52 dönümlük alanın kiralama hakkını Demre Belediyemiz kazanmıştır. Demre'mizin panoramik seyir güzelliğinin en güzel noktalarından biri olan alanın, vatandaşlarımızın hizmetinde değerlendirilecek olmasından gurur duyuyoruz. Alan ile ilgili gerekli çalışmalar en kısa sürede başlatılacak vatandaşlarımızın bilgisine sunulacaktır. Demre'mize hayırlı, uğurlu olsun”
Şahin Tepesi Mevkiinde yer alan ve orman vasfı statüsünde değerlendirilen 52 dönümlük alan, yoğun uğraşlar sonucu tekrar Demre Belediyesi’ne kazandırıldı.

haberimizvar.net- Orman Bölge Müdürlüğü tarafından mesire alanı statüsüyle ihaleye çıkartılan 52 dönümlük alanın kiralama hakkını Demre Belediyesi aldı. Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, uzun zamanadır ilçeye kazandırmak için mesai harcadığı bu alanın, halkın hizmetinde olacağını söyledi.

Dün gerçekleşen ihaleden sonra sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir gönderi paylaşan Cengiz, “Değerli Hemşerilerim” diyerek başladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Şahin Tepesi Mevkiinde yer alan ve orman vasfında değerlendirilen 52 dönümlük alan, mesire alanı statüsüyle Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılmış ve bugün gercekleştirilen ihale ile 52 dönümlük alanın kiralama hakkını Demre Belediyemiz kazanmıştır.

Demre'mizin panoramik seyir güzelliğinin en güzel noktalarından biri olan alanın, vatandaşlarımızın hizmetinde değerlendirilecek olmasından gurur duyuyoruz.

Alan ile ilgili gerekli çalışmalar en kısa sürede başlatılacak vatandaşlarımızın bilgisine sunulacaktır.

Demre'mize hayırlı, uğurlu olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.